Atlantisz most elevenebb, mint az ősök korában

Frissítve: 2010. márc. 12., 08:00 | Megtekintve: 1776

Ezeket a misztikus, nemzetközileg is elismert darabokat az elveszett víz alatti világ, Atlantisz ihlette - bemutatjuk Abodi Dóra új kollekciójának sikertörténetét.


Abodi Dóra új, misztikus kollekciója nyerte a Design am Rhein nemzetközi design versenyt! Dóra 92 nemzetközi designer közül került a döntőbe, ahol 9 döntőst utasított maga mögé 2010/11-es avantgard, David Bowie az Atlantiszon elnevezésű kollekciójával.

A kollekció vázát a feledésbe merült, titokzatos víz alatti világ, az Atlantisz ihlette. Bowie Ziggy Stardust korszaka, a tenger szín- és formavilága, állandó mozgása jelenik meg. A kék és zöld árnyalatok csillogó-, hullámokat idéző, illetve halszerű anyagokkal kombinálva, minimalista vagy hangsúlyos sziluetekkel kiegészülve jelennek meg.

Ezt a misztikus világot szűk felsőrészek, leggingsek, fémhatású selymek, szivárványszínekben játszó innovációs anyagok, kiálló vállrászek ellensúlyozzák. Dóra emellett ismét különleges, glamouros, csillogó, nőies táskákkal, övekkel, kalapokkal és újdonságként cipőkkel, ékszerekkel fokozta tovább a kolekció hatását.

A kollekció bemutatásra került a New York-i Nolcha Fashion Week keretén belül is február 11-én a BO Concept Showroomjában.

Itthon Dóra ruháit továbbra is a Catwalkban lehet megvenni, kulcstartókat a Pure Home Design-ban, férfitáskákat pedig az Alessandro& Co-ban találhatnak, valamint a március végén induló saját webshopon keresztül is elérhetőek lesznek a designtermékek. A II. kerületi showroomban kiállított ruhákkal és a tervezővel előre egyeztetett időpontban továbbra is talalkozhatnak a kedves érdeklődők. További információk: doraabodi.com

Abodi Dóráról szóló korábbi cikkeinket itt találod.



Ajánljuk még


Kommentek

netti – 2010. márc. 14., 12:18

fúúú..ezek jól néznek ki!