Tippeldmeg blog

Ki tudod találni az árát?

Frissítve: 2010. jún. 4., 05:00 | Megtekintve: 2290

Tippelős rovatunk ebben a hónapban egy ékszert mutat be. A csakis képen látott darabról csalókák lehetnek a benyomásaink - szerinted mennyiért vihetnéd haza ezt a fülbevalót?

Hiába mondják, hogy egyetlen kép ezer szóval felér, a divatban néha – az ügyes stylistoknak és utómunka szakembereknek köszönhetően – ezek a szavak megtréfálnak minket.

Olvass tovább »



Ugyanannyiba kerülnek - szerinted az mennyi?

Frissítve: 2010. márc. 24., 07:00 | Megtekintve: 1904

"Tippeld meg az árát" játékunkba új csavart találtunk ki. Mutatunk két darabot, melyek ugyanannyiba kerülnek - így talán könnyebb lesz megtippelni az árukat. Vagy csak még bonyolultabb?

Ez a két darab ugyanattól a márkától van, mindkettő a 2010 tavaszi kollekció része, mely már kapható a boltokban és webshopokban is. Eltalálod a márkát? És azt, hogy mennyibe kerül ez a zöld csőtop ruha vagy a fekete-fehér felső?

Olvass tovább »


Kitalálod, mennyibe kerül?

Frissítve: 2010. febr. 20., 08:00 | Megtekintve: 2214

Ennek a darabnak a márkáját is nagy kihívás megállapítani. Vagy számodra nem az, hiszen az új kollekciók legprofibb ismerője vagy? Tippelj, szerinted mennyibe kerül!

Tippelős sorozatunk második része ismét egy érdekes darabot hozott el. Könnyedén megállapítod, ki tervezte és mennyiért vihetnéd haza? Várjuk a kommentedet!

Olvass tovább »



Találd ki, mennyibe kerül!

Frissítve: 2010. febr. 1., 09:37 | Megtekintve: 2309

Játsszunk egyet! Meg tudod mondani, mennyibe kerül ez a karkötő, aminek a márkáját nem mondjuk meg? Várjuk a tippedet!

Jól ismered a divatmárkákat, és a boltokat járva már kívülről fújod a csizmáktól a sapkákig mindennek az árát? Most bebizonyíthatod, milyen profi vagy árfelismerésben!

Olvass tovább »