Vanity blog

Benne vagyunk a tévében!

Frissítve: 2009. nov. 10., 09:46 | Megtekintve: 1932

Nézd meg, mit rejt a táskája, és mit nyilatkozott a Vanity stábjának egyik legfontosabb tagja a Stílus divatműsorban!

Még a második Furla szalon megnyitója alatt interjúvolta meg Hegedűs Réka lapigazgatónkat az mtv1 Stílus című műsorának riportere. November 7-én adták le a részt, melyben láthatjuk Rékát a táskák és cipők kapcsolatáról beszélni, illetve saját táskájába bepillantást engedni – ha lemaradtál róla, most feltétlenül nézd meg!

Olvass tovább »



Vanity divatmagazin béta: fellebbentjük a fátylat

Frissítve: 2007. okt. 10., 02:00 | Megtekintve: 2079

A divat iránt érdeklődők körében az utóbbi hetekben futótűzként terjedt a hír, hogy valami nagy dolog készül. Egyesek a webcímet próbálták kinyomozni, mások ismerőseiket mozgósították, hogy információhoz jussanak.

Mindenki látni akarta, kipróbálni akár csak néhány percig is. A nagy pörgésben végül a google is ránk talált, így már nem volt visszaút: mától mindenki számára szabad a hozzáférés. Elindult a vanity béta.

Mit kínál a vanity?

Egy olyan helyet ahol mindenki megtalálja kedvenc divatmárkái legújabb termékeit, kollekcióit a Mangotól az Giorgio Armani-ig. Kereső robotunk és divatmenedzsereink lelkesen és fáradhatatlanul gyűjtik az újdonságokat, a legjobb akciókat a magyar és külföldi webáruházakból és utcai üzletekből egyaránt.

Ujjatlan, pántnélküli felsőt keresel a holnap esti partihoz? Vagy egy trendi, fekete táskát a hétköznapokra, munkábajáráshoz? Még nem találtál kabátot a hosszú, fagyos télre?

Nem gond többé. Máris kezdődhet a böngészés a vanity piactéren.

Shopping is fun!