Ed Hardy blog

Jól mutatna a hajad(on)? - Ed Hardy újdonságok

Frissítve: 2010. júl. 9., 05:01 | Megtekintve: 6945

Hajszárító, csatt, körkefe, fésű, tükör... Nem a tipikus Ed Hardy felhozatal, ugye? Pedig a koponyás cuccok mostantól beköltöznek a fürdőszobákba is.

Ha eddig hiányoltad, hogy nem boríthatták minden tárgyadat gésák, szívecskék és koponyák, akkor te is tagja vagy az Ed Hardy Vintage Collage Hair Tool kollekció célcsoportjának.

Olvass tovább »



Csápolj tetovált fürdőruciban!

Frissítve: 2009. ápr. 9., 15:34 | Megtekintve: 8790

Közeledik a jó idő és vele a szabadtéri koncertek... Mi megtaláltuk, hogy a kemény csajoknak miben érdemes az első sorban vadulni egy meleg nyáresti koncerten!

Itt a Vanity hasábjain megmutattuk már nektek, hogyan válhattok strandnyuszikká vagy szexi üzletasszonyokká a vízparton. Tetszetős darabok egytől-egyig, de aki a rockzenét szereti, talán valami vagányabbat keres – valami olyat, amire a nyári fesztiválokon vadulnak a hímneműek, és nem tűnik el a tömegben. Nem kell sokáig keresnie annak, aki ilyesmire vágyik: Ed Hardy a megoldás!

Ők az órától a sapkáig mindent készítenek, változatosabbnál változatosabb tetkós mintáikkal. És mint a cég honlapján olvasni, a fürdőrucikra rákerülő mintát is az igazi tetoválásokhoz hasonlóan viszik bele a minőségi olasz anyagba. Kell ennél több? Ha az igazi testfestésről lemondtál, és mondjuk megelégedtél egy köldökpiercinggel, azt is szépen láttatni engedi majd ez a mélyen hasított egyrészes darab. Ha Denise Richards-nak jó volt, neked is az lesz.

Persze igazán a rövidnacival kombinált kétrészes lesz idén is a nyerő a csajok közt a Szigeten, így a vad mintákkal tarkított bikinikből is érdemes válogatni. Britney Spears például annyira megkedvelt egy darabot, hogy nyaralása után még a táncpróbáira is ebben ment.

Tehát vigyázat, az Ed Hardy-mánia ragadós, és aki megszereti ezeket a mintákat, színeket, százat is begyűjthet belőlük! Ráadásul mindezekhez pompásan illenek a cég által készített pólók és táskák is, melyekből a Vanity divatkatalógusában is találsz néhányat. Ha megcsináltad magad számára a megfelelő összeállítást, már mehetsz is tombolni a kedvenc bandádra, vagy éppen pózolni motoros srácok mellé!

Vásárlási lehetőségek:

Ed Hardy Shop
All Access
Best Swimwear

Ajánljuk még:

A fürdőruha sorozat további részei


Fürdőruhadivat 2008

Frissítve: 2008. jún. 5., 19:41 | Megtekintve: 9969

Idén nyáron olyan újdonságokat hoz a fürdőruha divat, amikről tavaly még nem is álmodtunk.

2008 nyarán egy régi, az utóbbi időkben már divatjamúltnak számító fazon, az egyrészes fürdőruha tér vissza a strandokra – remek választás lehet ez a klasszikus Seafolly darab. Aki szeretne divatos maradni, de túlságosan kényelmetlennek találja az egyrészest, az választhat akár egy fürdőbugyi széléig leérő, egész hasat takaró tankinit is, mint a csíkos DKNY fürdőfelső. A konzervatív fazon persze nem kíván visszafogottságot, az egyedi megoldások kavalkádja (mint a fehér, pánt nélküli Juicy Couture modell esetében) izgalmassá teszi a kicsit többet takaró fürdőruhákat is.

A fazon terén idén a másik nagy sláger a minél különlegesebb, de még viselhető formák kialakítása. Legyen akár extravagáns, mint a fekete Oye Swimwear egyrészes, vagy kedvesen nőies, mint a pánt nélküli, masnira emlékeztető Shay Todd bikini, a lényeg a szokatlan megoldások alkalmazása. Kétségtelenül a legnagyobb sikert idén az egyik vagy mindkét oldalon kivágott, fél vállon átvetett darabok aratják, mint például ez a fehér Victoria’s Secret.

A retro és az etno a fürdőruhadivat világát is meghódította magának, így az élénk neonszínek, nagy pöttyök, óriási minták, geometriai alakzatok mellett a népi motívumok is helyet kapnak a 2008-as új kollekcióiban. A túlméretezett polka pöttyök jól mutatnak a Juicy Couture régi időket megidéző bikini együttesén, a csíkos Venus egyrészes pedig a retro és az etno közötti határvonalat próbálja megtalálni. A prímet a harmadik, szintén Venus egyrészes viszi, ami nem csak az idei év slágerfazonjával, de a legtrendibbnek számító retro mintával is büszkélkedhet.

Nem tudni, hogy a mykini indította el, vagy a kollekció megjelenése csak válasz volt a már kialakult igényekre, de az eklektikus darabok, a színben elütő minták és összeállítások egyik pillanatról a másikra a 2008-as strandidőszak fontos részévé váltak. Ed Hardy egyetlen, különleges szabású darabon belül mutatja meg a színek diszharmóniáját, a Tyler Rose és az Ellipse pedig a bikinifelső és alsó között teremt ellentéteket, nemcsak a színek, de a mintázatok terén is.

Ajánljuk még:
h3. Fürdőruhák a piactéren



Britney Spears, mint divattervező

Frissítve: 2008. ápr. 7., 16:56 | Megtekintve: 6247

Az öltözködésük miatt sokat kritizált sztárok előbb-utóbb saját ruhakollekciót terveznek, és most a hányatott karrierű Britney is elszánta magát erre a lépésre.

Úgy tűnik, Britney Spears is beáll a sorba és az aktuális hírességek többségéhez hasonlóan divattervezőként próbálja ki magát. Ha minden jól megy, a neves, francia divattervező, Christian Audigier lesz segítségére. Britney szándéka olyannyira komoly, hogy a két sztár nemrég megbeszélést tartott a tervező hollywoodi bemutatótermében.

Christian Audigier páratlan sikertörténete 2000-ben kezdődött, mikor a tehetséges tervező megérkezett az Egyesült Államokba, hogy segítsen a Von Dutch divatmárka újraélesztésében. Azóta olyan hollywoodi hírességek tömegei számítanak Audigier ügyfeleinek mint Madonna, Mariah Carey, Sylvester Stallone, Puff Daddy és Jessica Alba. A színes, bohókás és feltűnő ruhákat kedvelők számára 2004-ben a francia tehetség létrehozta saját márkáját, amely az Ed Hardy nevet kapta, ám emellett rendszeresen dolgozik a Paco Chicano, a CbarA és a Crystal Rock kollekcióin is.

„Christian és Britney kedélyesen elcsevegtek, miközben a fürdőruhákat és a napszemüveg kollekciót nézték át” – mesélte el egy Ed Hardy munkatárs a két sztár találkozójának eseményeit. „A közös munka részleteiről hosszasan, nevetve beszélgettek. Még semmi sem dőlt el ugyan, de mindketten nagyon szeretnének közösen alkotni.”

A találkozó alkalmával Britney állapotos kishúga szülinapjára kiválasztott néhány ruhát és táskát, majd a lesifotósok kameráinak kereszttüzében, Ed Hardy pólóban hagyta el az épületet. Állítólag Britney és Audigier régóta baráti kapcsolatban állnak, így az ő részükről semmiféle kreatív akadály nem gördülhet a közös kollekciók megvalósítása elé.

Ajánljuk még:
h3. "Ed Hardy termékek a piactéren ":/piacter/ed-hardy