Ferré blog

Két outlet egy helyen: megújult a Pearl!

Frissítve: 2011. márc. 21., 06:00 | Megtekintve: 4574

A Pearl és az Ittierre egyesülése alkalmából óriási kedvezmények várnak rátok a megújult budai üzletben. A nemrégiben újjászületett outlet hihetetlen árukészlettel, kihagyhatatlan árakkal vár mindenkit! Ne szalasszátok el, nézzetek be minél előbb!

A Pearl üzlete a régi helyén az Alagút utca és az Attila út sarkán változatlanul várja a vásárlókat, valami azonban megváltozott. Az elmúlt hónapokban az Ittierre konkurens outlet bekebelezte a kis budai versenytársát, így ebből az egyesülésből született egy szebb, jobb, bővebb árukészlettel rendelkező új Pearl. Nyitási kedvezményként az elmúlt szezon extravagáns és egyedi modelljei 50-70%-os kedvezménnyel vásárolhatóak meg!

Olvass tovább »



Most féláron: Cavalli, Versace, más világmárkák

Frissítve: 2010. jan. 25., 14:09 | Megtekintve: 9391

Most mindent 50% kedvezménnyel vihetsz haza a Pearl boltjából - kiválasztottunk néhány darabot, amire mindenképp érdemes elsőként lecsapnod.

A rendkívüli kedvezmény ideje alatt minden termék féláron lehet a tiéd, így a neves márkákért rajongó férfiaknak és nőknek egyaránt érdemes betérniük. Itt van néhány darab, amin nekünk megakadt a szemünk!

Olvass tovább »


Szandál trendek nyárra

Frissítve: 2008. jún. 11., 15:13 | Megtekintve: 16977

Felkavarta az idei divatot a gladiátor szandál megjelenése, de azon kívül is rengeteg trendi és csinos stílus között válogathatunk.

Az idei év legnagyobb újdonsága és trendje a gladiátor szandál. A Promod nyári kollekciójának darabja a klasszikus formát képviseli, lábfejet és bokát átölelő szíjakkal, sötét színű bőrből. A gladiátor divatot kedvelő, de nőiesebb stílust preferáló hölgyek számára a Burberry egy magas sarkú verziót is kínál, az elegánsan extravagáns estékre pedig beszerezhetünk egy ezüst színű, szuper-magas “szárú” szandált is az Urban Outfitters-től.

A másik sláger stílus a v-alakú, lábujjak közé ékelt pánt vagy flip-flop. Sportos divatőrültek számára a mindennapos rohangáláshoz ajánljuk ezt a Puma féle thong szandált. Strandra vagy nyaraláshoz inkább a második, könnyen száradó, csinos Etam darab felel meg. A színes, bohókás nyári összeállításokhoz ideális választás egy ehhez az Anita Singh által tervezett, gyöngyös, égszínkék flip-flophoz hasonló darab.

A magas sarok sosem megy ki a divatból. Nyári napokra Liz Hurley a Mango kollekciója számára egy parafa talpú szandált tervezett. A klasszikusan nőies, lyukas orrú formának a középső DKNY platform szandál szexis kisugárzást kölcsönöz. Aki pedig kénytelen visszafogott eleganciával, üzleties stílusban öltözködni, annak sem kell a meleg miatt aggódnia a harmadik Ferré szandállal.

A lapos sarkak és divatos metálszínek kedvelőit célozza meg ez a bronz színű, fonott pántos, fiatalos Pimkie lábbeli. Szintén a kényelem jegyében született a rövidnadrágtól kezdve a maxiruháig bármihez viselhető, még a legmelegebb napokon is tökéletes, fekete Gap papucs-szandál. Ha pedig a mindennapos rohangáláshoz megfelelő, mégis trendi darabra vágyunk, a Mango strasszokkal kirakott, gladiátor stílust idéző, mégis lapos sarkú és kényelmes szandálját kell választanunk.

Ajánljuk még:
h3. Szandálok a piactéren



A Nation & Fashion olasz divathétvégéje

Frissítve: 2008. máj. 29., 16:59 | Megtekintve: 4871

Végre mi is bekapcsolódtunk az európai divatélet aktív vérkeringésébe a Műcsarnokban tartott, két napos divatbemutató sorozat keretében.

A május 24– 25, a Reneszánsz Év keretében rendezett Nation & Fashion során mi is képet kaphattunk a világ, talán legnagyobb divat-nagyhatalma, Olaszország aktuális divatéletéről. A 2008-as tavaszi-nyári kollekciók közül szombaton Patrízia Pepe, Moschino, M Missoni és Just Cavalli, a vasárnap folyamán pedig Guess by Marciano, John Richmond, Dsquared és Ferré idei újdonságait láthattuk felvonulni a kifutón.

A nálunk egyedülállóan magas színvonalú esemény lebonyolításában 30 modell közreműködött , illetve 12 profi sminkes és fodrász, hogy a show a milánói bemutatókhoz hajban, sminkben és profizmusban is hűen igazodhasson. A Műcsarnokban kizárólag erre az alkalomra egy óriáskifutót, high-tech fény- és hangtechnikai berendezéseket, mindezek köré pedig csodás díszletet építettek fel. A résztvevők a divatbemutatók szüneteiben unaloműzőként a 2008-as őszi-téli kollekciók képeit nézegethették az óriáskivetítőkön.

A rendezvény különlegessége, hogy nemcsak divatszakma képviselői, de az érdeklődő nagyközönség is bejuthatott a bemutatókra. A nagy sikerrel igen elégedett szervezők szándéka szerint a következő évek során a rendezvény folytatódik, de minden évben másik ország kollekciói kerülnek a 35 méteres kifutóra (jövőre valószínűleg Franciaország kerül sorra).

Olvass tovább »