Versace blog

Videó a celebekkel teli Versace for H&M bemutatóról

Frissítve: 2011. nov. 17., 13:56 | Megtekintve: 2325

A Versace for H&M kollekció divatbemutatóját hírességek hada nézte végig. Jessica Alba, Blake Lively és Uma Thurman csak néhány név, akik feltűnnek az esemény videójában. Nézd meg te is!

A New York-i launch partyn Donatella Versace mellett olyan nevek tűntek fel nézőként, mint Jessica Alba, Blake Lively, Alexander Wang, Linda Evangelista, Emma Roberts, Uma Thurman és Ke$ha.

A vörös szőnyegen exkluzív interjúkat adtak a hírességek, majd beültek megcsodálni a bemutatót. A rendezvény végén két meglepő popsztár adott közös koncertet a közönségnek: ők nem mások, mint Prince és Nicki Minaj.

Nézd meg te is a H&M exkluzív videóját a legizgalmasabb pillanatokról!

Olvass tovább »



Karácsony Versacéban, de H&M árakon!

Frissítve: 2011. nov. 11., 12:12 | Megtekintve: 3429

A 2011 téli kollekciót a H&M valódi ajándéknak szánja, hiszen a divat legmagasabb szintű ikonjával, a Versacéval közösen tervezte meg.

A H&M együttműködése a tervezőházzal elképesztő darabokat szült. A Versace for H&M kollekció hamarosan, vagyis november 17.-én kerül a boltokba. Hazánkban a Vörösmarty téri üzletben lehet majd kapni a designer darabokból, melyeket addig is a következő, nagyon látványos és Versace-hangulatú videóban csodálhatunk meg.

Olvass tovább »


Versace ruhák ősszel a H&M-nél!

Frissítve: 2011. jún. 21., 10:13 | Megtekintve: 7429

A H&M különösen büszke 2011. őszi tervezői együttműködésére: ezúttal a világ legismertebb divatlegendája, a Versace vonul fel a polcokon.

A kreatív vezető, Donatella Versace által tervezett exkluzív kollekció visszatekint a márka vibráló örökségére, amely telis-tele van bőrrel, nyomott mintákkal, színekkel és bujasággal – mindez exkluzív anyagokkal, fantasztikus H&M áron. A kollekció nők és férfiak számára termékválasztékot és egy lakberendezési termékszelekciót kínál.

Olvass tovább »



Két outlet egy helyen: megújult a Pearl!

Frissítve: 2011. márc. 21., 06:00 | Megtekintve: 4574

A Pearl és az Ittierre egyesülése alkalmából óriási kedvezmények várnak rátok a megújult budai üzletben. A nemrégiben újjászületett outlet hihetetlen árukészlettel, kihagyhatatlan árakkal vár mindenkit! Ne szalasszátok el, nézzetek be minél előbb!

A Pearl üzlete a régi helyén az Alagút utca és az Attila út sarkán változatlanul várja a vásárlókat, valami azonban megváltozott. Az elmúlt hónapokban az Ittierre konkurens outlet bekebelezte a kis budai versenytársát, így ebből az egyesülésből született egy szebb, jobb, bővebb árukészlettel rendelkező új Pearl. Nyitási kedvezményként az elmúlt szezon extravagáns és egyedi modelljei 50-70%-os kedvezménnyel vásárolhatóak meg!

Olvass tovább »


Első képek: Versace Unique mobiltelefon

Frissítve: 2010. máj. 24., 05:00 | Megtekintve: 3934

A Versace luxus divattelefonja, a Unique lesz az első teljes touchscreen-nel rendelkező okostelefon, amit kizárólag ékszerészek és óraszalonok árusítanak majd.

A legnagyobb divatházak sorra hozzák ki a design, luxus és ár terén egyre különlegesebb és kiemelkedőbb telefonokat, hogy minden divatrajongó villogtathassa trendi kiegészítőként a mobilját.

Olvass tovább »


A Versace gyermeke érkezett a Fashion Street-re

Frissítve: 2010. márc. 23., 08:00 | Megtekintve: 3022

5 év szünet után most először mutatott be a Versace Versus vonala teljes kollekciót. Az idei tavasz legnagyobb meglepetése már nálunk is megtalálható a Fashion Street-i Byblos Divatházban!

A sokáig szünetelő Versus-t Donatella Versace alapította bátyja, a híres Gianni Versace felügyelete alatt. A 2010-es tavasz/nyári szezon legrégebben várt újdonsága, az első Versus kollekció már kapható a Byblos Divatházban.

Olvass tovább »


Most féláron: Cavalli, Versace, más világmárkák

Frissítve: 2010. jan. 25., 14:09 | Megtekintve: 9391

Most mindent 50% kedvezménnyel vihetsz haza a Pearl boltjából - kiválasztottunk néhány darabot, amire mindenképp érdemes elsőként lecsapnod.

A rendkívüli kedvezmény ideje alatt minden termék féláron lehet a tiéd, így a neves márkákért rajongó férfiaknak és nőknek egyaránt érdemes betérniük. Itt van néhány darab, amin nekünk megakadt a szemünk!

Olvass tovább »


Te elhiszed ezt az akciót?

Frissítve: 2010. jan. 8., 11:13 | Megtekintve: 4056

Versace karkötő 8.000 forintért, Cavalli szoknya 16.000-ért, más világmárkás darabok hasonló alacsony árakon? Ha nem hiszed, nézd meg a saját szemeddel!

Az Ittierre Designer Outlet megkezdte az őszi/téli kollekció kiárusítását – ennek köszönhetően most rengeteg világmárkás ruhát és kiegészítőt szerezhetsz be eredeti áruk töredékéért. Használd ki a kettőt fizetsz, hármat vihetsz akciót is!

Olvass tovább »


Divatnevek pontosan és szépen

Frissítve: 2008. márc. 17., 12:23 | Megtekintve: 11447

Eddig Nicolas Ghesquière vagy Yves Saint Laurent nevének helyes kiejtése komoly fejtörést okozott, de a Wall Street Journal most eloszlatja a félreértéseket.

A divat nyelve a francia, de az olasz és angol anyanyelvű tervezők munkái is sok új szót és kifejezést csempésztek a köztudatba, ezért az ember a számtalan márka és divatdiktátor közt úgy érzi, lehetetlenség minden név helyes kiejtését megtanulni. A Wall Street Journal útmutatójának köszönhetően ebben most segítséget kapunk.

A magyaroknak szerencséjük van az olasz Ungaro és Bulgari nevével, mivel ezeket mi fonetikusan is helyesen ejtjük ki. Nehezebb falatnak bizonyul a legendás francia Jean Paul Gaultier (zsan pól gutyié) vagy a Balenciagát 25 éves kora óta igazgató Nicolas Ghesquière (nikolá geszkierr) neve. Tavaly a marokkói születésű Alber Elbaz (álber elbáz) felkerült a Time magazin 100 legbefolyásosabb embere közé, nevét mégis sokat helytelenül ejtik ki.
Az 1755 óta órákat gyártó Vacheron Constantin (vaseró konsztanten) svájci márka rendesen megizzasztja külföldi vásárlóit, akár a kozmetikumokat, ruházatot és kiegészítőket kínáló francia Givenchy (zsivansi).
Elkelhet a segítség a spanyol királynő által kedvelt, exkluzív luxuscikkeket és ruházatot gyártó Loewe (lóeve), a ma már világszerte 300 butikot üzemeltető Zegna (zénya), és az eredetileg rendelésre készülő gyermekruha tervezéssel foglalkozó Lanvin (lonven) kiejtéséhez is. A legfontosabbak persze a klasszikus nagy nevek, mint a táskák terén ma is elsőszámú Louis Vuitton (lúi vitton), a világhírű és viszonylag fiatal Versace (verszácse) márka vagy a hetvenes éveiben járó, visszavonult divattervező Yves Saint Laurent (iv szan loran).

További segítségként a The Wall Street Journal online cikkében meghallgatható az összes itt felsorolt név helyes kiejtése, egy anyanyelvű francia hölgy prezentálásában.