Sikeres Nő 2008 kiállítás és rendezvény

Frissítve: 2008. jún. 6., 22:51 | Megtekintve: 6808

Jövőképet, példát és inspirációt nyújt a függetlenségre és sikerre vágyó nők számára ez az egyedülálló, három napos rendezvény.


Ma reggel megnyitotta kapuit a 2008-2012 között megrendezésre kerülő siker-sorozat első állomása, a Sikeres Nő 2008 kiállítás és rendezvény, amely június 6-8 között minden nap 09:00-18:00 látogatható a Stefánia Palotában. A megnyitón Návai Anikó, a TV2 hollywoodi tudósítója, illetve a szervezők és támogatók mondták el gondolataikat a sikeres nő titkairól.

A szervezők célja, hogy érdekes előadásokon, beszélgetéseken, portrékon keresztül megmutassák, hogyan lesz Magyarországon sikeres egy nő, és mi a siker ára? Bemutatják a nők szerepét a hagyományőrzés, a művészeti alkotómunka, tudomány és gazdasági élet minden területén. Ezen kívül megismerkedhetünk a nők elvárásainak, igényeinek megfelelő termékekkel, szolgáltatásokkal.

A kiállítás alkalmából „Sikeres Nők a színpadon” címmel nagyszabású divatbemutató és vasárnap este gálaműsor várja a közönséget, neves művészek közreműködésével. A műsorokon, előadásokon és a kiállítók termékbemutatóin kívül a három nap alatt – egy kifejezetten erre a célra fenntartott teremben – folyamatosan hallgathatunk pódiumbeszélgetéseket is, melyek témája a nők szerepe életünk különböző területein. A rendezvény sorozat következő részei a “Sikeres Nő a politikában”, “Sikeres Férfi” és a “Sikeres Páros” című kiállítások lesznek.

Ajánljuk még:
h3. A kiállítás programja



Ajánljuk még

Programajánló: Design Passage kiállítás és bemutató

B7 Fashion Night divatbemutató

A Nation & Fashion olasz divathétvégéje

Levi's divatshow a Párisi udvarban

Fashion Trend divatkiállítás

Szexis nyuszilányok a kifutón!

Új magyar divatnapok: Budapest Essential Looks

12 magyar tervező új kollekciói képekben!

Díjak, pletykák, divat - Fashion Awards Hungary 2010