Megnyílt a Gucci üzlet az Andrássy úton

Frissítve: 2008. okt. 22., 15:10 | Megtekintve: 13751

Megnyitotta kapuit a vásárlók előtt az első Andrássy úti Gucci üzlet, így a híres világmárka mostantól bárki számára elérhető itthon is.


Az Andrássy útra idén számtalan ismert, korábban nálunk elérhetetlen világmárka költözött be, és a közeljövőben is sorozatosan nyílnak majd luxusüzletek. A Gucci egy nagyszabású megnyitó party keretében tette hivatalossá jelenlétét a magyar divatüzletek kínálatában.

Gucci kampányfotó, középen Mihalik Enikővel. Forrás: www.gucci.com

Az október 15.-én este tartott, exkluzív megnyitón természetesen részt vettek a hazai divatszakma és celebvilág olyan ismert alakjai, mint Lakatos Márk stylist, Vámosi Viktória, Oroszlán Szonja, Fenyő Iván, Cseh László és a 2008-as nemzetközi Gucci kampány egyik arca, a magyar modell Mihalik Enikő. Az üzletben a Gucci teljes kínálata megtalálható – az éppen aktuális prét-á-porter kollekció mellett cipők, táskák és kiegészítők is sorakoznak a polcokon. A vadonatúj luxusboltot az Andrássy út 23. cím alatt találjuk, közvetlenül a szintén idén megnyílt, két szintes Burberry áruház szomszédságában.


Forrás: www.velvet.hu



Kapcsolódó márkák: Gucci

Kapcsolódó üzletek: Gucci - Andrássy út


Ajánljuk még

Megnyílt az Andrássy úti Cavalli üzlet

Exkluzív Levi's bolt nyílt az Andrássy úton

Nálunk lesz Európa első divattervezői negyede?

A Nike az utcára tör!

Megnyílt a legújabb Pro Wear márkabolt!

Megnyílt az első Adidas Originals bolt Magyarországon

A tavasz luxusmárkákat hoz

Megnyílt a Claire’s az Arena Plazaban!

A GAS szülinapi boltnyitóján jártunk