Gucci blog

Designer tokot a trendi kütyükre!

Frissítve: 2010. jún. 10., 05:01 | Megtekintve: 3391

A Gucci és a Diane von Fürstenberg is úgy döntött, hogy nem hagyja a jelenleg legnépszerűbb tech-csodákat luxus "ruha" nélkül. Már az iPad és a Kindle is felöltözhet.

Jelenleg nincs az iPad-nél trendibb és újabb kütyü, ezért a technológiával és divattal igazán lépést tartók már biztosan beszerezték. A Gucci most kitalálta, hogyan tehetik az erre áhítozók még luxusabbá az iPad-et.

Olvass tovább »



Az 5 legdrágább karácsonyi ajándék divatrajongóknak

Frissítve: 2009. dec. 21., 12:33 | Megtekintve: 4756

Ha friss lottómilliárdos vagy, örvendeztesd meg szeretteidet egy autó árába kerülő válltáskával, mobillal vagy parfümmel a legnevesebb divattervezők szalonjaiból!

Nézd meg, milyen csinos kis apróságokat vehetnél meg egy jól felszerelt BMW vagy egy kisebb palota áráért a leghíresebb divatházak karácsonyi ajándéknak szánt alkotásai közül!

Olvass tovább »


Megnyílt a Gucci üzlet az Andrássy úton

Frissítve: 2008. okt. 22., 15:10 | Megtekintve: 13751

Megnyitotta kapuit a vásárlók előtt az első Andrássy úti Gucci üzlet, így a híres világmárka mostantól bárki számára elérhető itthon is.

Az Andrássy útra idén számtalan ismert, korábban nálunk elérhetetlen világmárka költözött be, és a közeljövőben is sorozatosan nyílnak majd luxusüzletek. A Gucci egy nagyszabású megnyitó party keretében tette hivatalossá jelenlétét a magyar divatüzletek kínálatában.

Gucci kampányfotó, középen Mihalik Enikővel. Forrás: www.gucci.com

Az október 15.-én este tartott, exkluzív megnyitón természetesen részt vettek a hazai divatszakma és celebvilág olyan ismert alakjai, mint Lakatos Márk stylist, Vámosi Viktória, Oroszlán Szonja, Fenyő Iván, Cseh László és a 2008-as nemzetközi Gucci kampány egyik arca, a magyar modell Mihalik Enikő. Az üzletben a Gucci teljes kínálata megtalálható – az éppen aktuális prét-á-porter kollekció mellett cipők, táskák és kiegészítők is sorakoznak a polcokon. A vadonatúj luxusboltot az Andrássy út 23. cím alatt találjuk, közvetlenül a szintén idén megnyílt, két szintes Burberry áruház szomszédságában.


Forrás: www.velvet.hu



A tavasz luxusmárkákat hoz

Frissítve: 2008. febr. 20., 15:48 | Megtekintve: 4365

Örömmel tapasztalhatjuk, hogy a tavasz érkezésével, olyan márkákkal találkozhatunk Budapesten, mint a Gucci és a Burberry, a Chanel, illetve a Giorgio Armani.

A szakma szerint 2008-ban komoly változásokra számíthatunk. Idén jelenik meg a Gucci és a Burberry, a Chanel, illetve a Giorgio Armani is hazánkban. Ezeknek a márkák igen nagy a helyigénye, a belvárosban pedig nem sikerült akkora területet felkínálni, ami kielégítette volna jelentős helyigényüket. A régi házak felújításával viszont a kis üzlethelyiségek egybenyíltak és vonzó bérleménnyé váltak a luxusmárkák számára is.

Tavasszal nyitja meg a budapesti Andrássy út 24. alatti áruházát az angol luxusdivatmárka, a Burberry. Két szint 205 négyzetméterén a londoni áruházáéval közel azonos árukészletből lehet majd válogatni. A divatházak mellett várhatóan a parfüméria nagyjai is beköltöznek az Andrássy útra. A francia Sephora és az angol BodyShop is üzletnyitást tervez a belvárosban.

A Vanity-n folyamatosan tájékozódhatsz az üzletnyitásokkal kapcsolatos hírekről!

Ajánljuk még :
h3. Magyarországi üzletek adatbázisa


Ora-Ito a design fenegyereke

Frissítve: 2007. nov. 5., 12:00 | Megtekintve: 4577

Nike, Adidas, Gucci, Cartier, Levi's-világmárkák Ora-Ïto tervezőasztalán.

Ora-Ïto 1977-ben született Marseille-ben. Tevékenységére olyan művészek voltak hatással, mint Le Corbusier építész, Philipp Patrick Starck designer, vagy Keith Haring festőművész. A híres francia design-iskola, a Creapole diákja volt. Első munkái számítógéppel háromdimenzióban készültek (Nike, Gucci, Louis Vuitton, Apple). Multimédiás alkotónak számít, hiszen híressé vált az építészet, lakberendezés, grafika és divat területén is. Ma már valódi termékeket alkot olyan világcégeknek, mint Heineken, Adidas, L’Oréal, Levi’s, Sagem, Toyota, Nike, Guerlain, Gucci, Cartier, Swatch, Levi’s, Gorenje, Davidoff, Danone, LaCie vagy Christofle … Tervezett többek között táskát Louis Vuitton-nak, parfümösüveget az Adidas-nak, órát a Swatch-nak.
Egyik leghíresebb alkotása a Heineken számára tervezett alumínium doboz, mely tervezési Oscar-díjat nyert. Házat tervezett a Gucci számára, mely szemből a cég G betűjét formázza. Múlt évben együttműködésbe kezdett az egyik legjelentősebb európai háztartásigép-gyártó céggel, a Gorenjével is.

“Engem a jövő érdekel, valamint az, hogy az ötlet a jövőben is éljen. És vele együtt a márka is.” (Ora-Ïto)