Forró olasz holmik a magyar télben

Frissítve: 2008. nov. 14., 16:47 | Megtekintve: 2715

Ha te is imádod a híres olasz márkák ruháit, kiegészítőit, akkor minél előbb nézz be az Ittierre Designer Outlet-be, ahol minden héten más darabokat kaphatsz meg 10%-al olcsóbban!


Az Ittierre fiatal csapata céljául tűzte ki, hogy a külföldön már jól bevált outlet vásárlási formát itthon is népszerűsítse, és ezáltal olyan kiváló olasz divatházak termékeit tegye nálunk is szélesebb réteg számára elérhetővé, mint a Versace, Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Gianfranco Ferré, Exté vagy a Costume National.

Az üzletben állandó akció keretében minden héten más márkára adnak kedvezményt vásárlóiknak. Ezen a héten (november 10-15) az összes Versace termék 10%-al olcsóbb. November 17 és 22 között a Ferré, GF Ferré és Gianfranco Ferré darabok lesznek kedvezményesek, november 24-től 29-ig pedig minden Roberto Cavalli és Just Cavalli termék.

Arra gondoltunk, mivel hűvösödik az idő, viszont erősödik a buliszezon, mutatunk néhány meleg holmit, kötött pulcsit, kabátot és olyat is amit a bulikban, partikon viselhettek. A bemutatott termékeket a heti kedvezményes akció darabjai közül válogattuk, úgyhogy jegyezzétek, melyiket mikor tudjátok beszerezni engedményesen!

November 10-15, Versace hét: -10%

November 17-22, Ferré hét: -10%

November 24-29, Cavalli hét: -10%

Az üzlet a Mom Park bevásárlóközpont mögött található, az ottani lakópark üzletsorán, nagyon szép környezetben. Az üzletbelső is hasonlóan igényes, szép kialakítású, kellemes körülmények között tudtok válogatni. Biztosan nem érhet benneteket csalódás, ha betértek az Ittierre Designer Outletbe, ahol rengeteg egyedi, trendi és máshonnan szinte beszerezhetetlen női és férfi ruhadarabot rejtenek a polcok. Fontos megjegyeznünk, hogy outlet üzlet lévén a legtöbb termékből csak egy darab áll rendelkezésre, így ha megtetszett valami a kínálatból, minél előbb nézzetek be az Alkotás úton, a MOM Park mögött található Ittierre üzletbe!

Ajánljuk még:

Ittierre termékek a piactéren



Kapcsolódó üzletek: Ittierre Designer Outlet - Budapest, XII. kerület


Ajánljuk még

"Ha tetszik, az árban megegyezünk!"

A stílusnál nincs jobb ajándék!

Udvaribolond árért királyi designer öltözet!

Te elhiszed ezt az akciót?

Akció! Megfizethető, egyedi designer ruhák

Minden féláron az Ittierre-ben

Karácsonyi ajándékok az Ittierre-től

Vesd magad a nyárba designer cuccokban!

Álomruhatár egyetlen darab áráért, csak most!