2 jó ok, hogy designer ruhákat hordj

Frissítve: 2009. márc. 13., 15:36 | Megtekintve: 3933

Először is még rengeteg akciós darab vár az Ittierre Designer Outlet-ben, másodszor pedig jövő héttől óriási új kollekcióból is válogathatsz. Kell ennél több indok, hogy te is designer ruhákkal töltsd fel a szekrényedet?


Mivel emelkedik ki az üzletek kínálatának kötelező, új évszak érkezését jelző tömeges frissítéséből az Ittierre Designer Outlet? Nézz be te is az üzletbe, hogy megtaláld a választ!

Jövő héten (március 18.-án) hatalmas mennyiségű új ruha és kiegészítő érkezik a boltba. Az új tavaszi-nyári kollekciók mellett természetesen még mindig válogathatsz az akciós darabok közt is, melyek legtöbbjét féláron viheted haza! Ruhák mellett az idei évtől bőséges ékszer, cipő, fehérnemű, táska, öv, napszemüveg és pénztárca választék is vár rád.

Hogy még izgalmasabb legyen a várakozás, az Ittierre budapesti üzletében már most is kaphatsz egy kis ízelítőt a hamarosan polcokra kerülő, aktuális szezonhoz illő darabokból, melyeket a nemrég megújult webáruházban is megtalálsz majd.

Akár a monitor előtt, akár személyesen szeretnéd böngészni az Ittierre kínálatát, mindenképp írd be a naptáradba: március 18. a legújabb designer darabok megérkezésének napja lesz!

Ajánljuk még:

Ittierre kollekció a piactéren



Kapcsolódó üzletek: Ittierre Designer Outlet - Budapest, XII. kerület, Ittierre Designer Outlet Webáruház


Ajánljuk még

"Ha tetszik, az árban megegyezünk!"

Ittierre Gazdaságpolitika a 2010-es divatévben

Ahonnan LL Junior és más sztárok öltöznek

A stílusnál nincs jobb ajándék!

Udvaribolond árért királyi designer öltözet!

Lépj be a designer mennyországba!

Akció! Megfizethető, egyedi designer ruhák

Te elhiszed ezt az akciót?

Kiegészítő dömpinggel vár az Ittierre!