Trend + trendtipp blog

Tavaszi trend: Csipkerózsika!

Frissítve: 2011. febr. 8., 06:00 | Megtekintve: 3464

Ha tetszik, ha nem, a csipke az egyik legfontosabb anyaga az idei kifutóknak. A boltokat is lassan el fogják lepni a különböző színű, fazonú csipke ruhák, pólók, cipők. Kezdjünk hát megbarátkozni a gondolattal!

Ne csak a ruhákon képzeljük el, hanem a cipők, táskák, sőt még a napszemüvegek 2011-es variációin is megjelenik, hol díszítőelemként hol az egész darab egy merő csipke.
A csipke mára már kinőtte magát az esküvői szalonok varázslatos világából és elindult hódító útjára a mindennapokban. A meleg hónapokban gyakran fogunk találkozni vele az utcákon, vagy fülledt nyári estéken.

Olivia Palermo a The City valóságshow sztárja valamint Ralph Lauren, Dolce and Gabbana és Oscar de la Renta modelljei is csipkét viselnek

Olvass tovább »



Így sminkeld a szemed tavasszal!

Frissítve: 2011. febr. 6., 06:00 | Megtekintve: 2758

A tavasz legszebb make-up trendje a füstös pasztell szemek. Tökéletes smink mindenkinek, minden alkalomra, csak meg kell találnunk a hozzánk legjobban passzoló szín pasztell árnyalatát és már kezdődhet is a sminkelés.

A szem, a lélek tükre, amire idén nagy hangsúlyt fektettek a divatházak sminkesei. A pasztell árnyékolás melegséget kölcsönöz az arcnak és a fiatalság érzetét kelti, finom és elegáns megjelenést adva így minden öltözéknek. Használjunk minél több színt, ne féljünk keverni őket, ezzel szemben a száj maradjon natúr, és az alapozó mellett csak egy leheletnyi pirosítót vessünk be.

Olvass tovább »


Esküvő 2010: Menyasszonyi ruha trendek

Frissítve: 2010. máj. 25., 11:34 | Megtekintve: 11105

Már javában benne járunk az esküvői szezonban, de sokan még csak most tervezgetik, milyen ruhában járuljanak az oltár elé a nagy napon. Segítünk eligazodni az esküvői trendekben.

Bár egy esküvőn minden részlet számít, a legfontosabb mégis a menyasszony ruhája. Milyen színű, szabású és stílusú ruhát válasszon az, aki a 2010-es trendeknek nem csak a hétköznapokban, de élete egyik legfontosabb napján is meg szeretne felelni?

Olvass tovább »



A Nyár őrült darabjai

Frissítve: 2010. ápr. 23., 05:10 | Megtekintve: 3349

Biztosan neked is megjön a jó kedved, ha meglátod ezeket az abszolút trendi és vidám kiegészítőket! :)

A tavaszi fáradtság ellenszereként felpezsdítünk most pár „extrém-bohém” darabbal, amivel neked is vidámabb lesz a napod!

Olvass tovább »


Szemezgetés az idei cipőtrendből

Frissítve: 2010. márc. 3., 08:00 | Megtekintve: 3840

Utánajártunk, mi is lesz a trend idén, már ami a cipőket illeti! Talán neked is segíteni fog, milyen fazont keress a boltokban. Íme a választék! ;)

Kedves nőtársaim, valószínűleg mindannyian átéltük már azt a csodás érzést amint az enyhe idő beköszöntével végre elmehetünk tavaszi cipőt nézegetni, vásárolni; tudatában annak, hogy hamarosan bevágjuk a csizmánkat a szekrény mélyére és nem is akarjuk látni novemberig!

Olvass tovább »


Trendkabát idén - Pufidzseki még mindig hódít!

Frissítve: 2009. dec. 6., 12:00 | Megtekintve: 6904

Ki ne üközött volna bele minden boltban az idei „slágerkabátba”? A vélemények különböznek a felkapott darabot illetően…

Szinte minden márka alatt fut legalább 1-2 különböző fazonú fényes pufidzseki, ami valószínűleg örömre ad okot azoknak, akik korábban is hordták „fénytelen” változatát.

Olvass tovább »


Csizma trendek - Mi az aktuális és mi a ciki?

Frissítve: 2009. nov. 23., 10:50 | Megtekintve: 17467

Megtudhatod, milyen fazon hódít most, de melyik az a csizma, amiben talán már nem kéne járni. ;)

Nézzük, melyek is azok a csizmák, melyekkel az elmúlt években, találkozhattunk. Volt ugye a yeti-, eszkimó-, szőrös csizma (ki melyik nevet illeszti rá)…

Olvass tovább »


Bohém divatirányzat - 2010-ben!

Frissítve: 2009. nov. 9., 17:46 | Megtekintve: 5688

Előrejelzés 2010-re! A 70-es évek jegyében! Tudd meg te is, mi a trend jövőre!

A New York-i divathéten nem csak azt tudhattuk meg, hogy a szürke ismét tért hódít (amit korábban le is közöltünk), a tervezők most egy bohém világot is a kifutóra vittek!

Olvass tovább »


5 mellény, ami feldobja a stílusod

Frissítve: 2009. aug. 21., 08:00 | Megtekintve: 8383

Klasszikus darab a mellény, idén ráadásul különösen trendi is - elegáns ügyintézőtől a bohém rockerig bárki megtalálja a neki valót. Mi megmutatjuk az 5 legjobb darabot!

A mellény univerzális ruhadarab – pólóra, blúzra vagy önmagában is felveheted, színétől, szabásától és stílusától függően szinte bármilyen alkalomra tökéletes választás. Nézzük meg az idei kollekciók legjobban sikerült mellényeinek ötös toplistáját!

Olvass tovább »