Levi's kollekció blog

52 évesen is fiatal az amerikai farmerdzseki

Frissítve: 2014. máj. 23., 08:49 | Megtekintve: 153036

A 2014-es tavaszi-nyári, amerikai életérzést nyújtó kollekciójában a Levi’s méltón tiszteleg az 1960-as évek Kaliforniája előtt. A kultikussá vált farmerdzseki nem hogy nem öregedett meg, de mostanra a trendek egyik legsokoldalúbb szereplőjévé vált!

A Levi’s vadiúj tavaszi-nyári kollekciója összetéveszthetetlenül az amerikai érzést képviseli. Ennek az amerikai érzésnek az elengedhetetlen kelléke az ikonikus ruhadarab és a kultikus klasszikus: a farmerdzseki.

Olvass tovább »



Megérkezett a Levi's karácsonyi kollekciója

Frissítve: 2013. nov. 6., 10:13 | Megtekintve: 118437

Vége a várakozásnak, itt az idő, hogy a telet ikonikus darabjainkban köszöntsük, amelyet a Levi's újragondolt az ünnepi kíváncsiság és a rafinált melegség jegyében.

Öltözz fel és ajándékozz idén a Levi’s 2013-as ünnepi kollekciójában! Gyapjú rétegek és kötött anyagok keverednek klasszikus farmerrel és kortárs kézműves részletekkel – összességében sokoldalú, ám meglepő fordulatokat tartalmazó kollekciót alkotva.

Olvass tovább »


Furcsán eklektikus a Levi's X Liberty London kollekció

Frissítve: 2013. máj. 6., 09:19 | Megtekintve: 55137

A Levi's és a Liberty London házasságából egy igazán ikonikus kollekció született. A western hatást és kifinomult stílusjegyeket egyaránt felvonultató exkluzív, lézernyomatos virágmintás kollekció 15 darabból áll.

A két márka együtt több mint 300 éves múltra tekint vissza, ügyfelei között hercegnők, elnökök, és punkok is megtalálhatók. Míg az egyik márka stílusában felfedezhetők a western stílusjegyek, addig a másik építgette a finom, királyi stílusvonalat.

Olvass tovább »



Visszahozza a kordbársony divatot a Levi's!

Frissítve: 2011. szept. 19., 18:30 | Megtekintve: 3481

Az idei őszi-téli szezonban egy régi, de nem elfeledett anyag lesz a meglepetés vendég: mégpedig a kordbársony, amit a Levi's egy érdekes kollekcióban hoz vissza életünkbe.

A Levi’s a kordbársonyt, ezt az időtlen anyagot egy teljes újraértelmezésben hozza vissza a köztudatba, új stílusokkal, széles színskálában. A kínálatban a tompa szürkétől a kékig a legkülönfélébb színárnyalatok tükrözik a tél hangulatát.

Olvass tovább »


Új és trendi: Levi's 519 férfi farmer

Frissítve: 2010. nov. 17., 06:00 | Megtekintve: 6481

Ebben a szezonban a Levi’s, az ikonikus amerikai farmer márka visszafogott, letisztult és egyszerű férfi kollekcióval jelentkezik.

A klasszikus Levi’s 501 farmertól a denim és western ingekig ez az évad a várva várt Levi’s® megjelenéshez való visszatérés jegyében zajlik, ahol a kevesebb több, és a minőség az uralkodó.

Olvass tovább »


A tökéletes farmer: Levi’s Curve ID

Frissítve: 2010. szept. 10., 05:00 | Megtekintve: 14091

Sok nő szerint tökéletes farmert találni "fájdalmasabb” küzdelem, mint a teljes fazongyanta. De a Levi’s Curve ID pont olyan, amire szükséged van, és ajándék táskát kapsz azért, ha felpróbálod.

A történelmében farmerek százai ígérték hiába a lábak hosszabbítását, a fenék kiemelését, és a derék hangsúlyozását. Mostanra emiatt sok nő azt hiszi, a tökéletes farmer nem is létezik. Az elmúlt évek világméretű női testalkat kutatásának befejeztével a Levi’s bemutatja a LEVI’S® CURVE ID-t, az egyedi fazonokat felsorakoztató kollekciót.

Olvass tovább »


Gaultier szerint ilyen a farmer

Frissítve: 2009. szept. 22., 17:14 | Megtekintve: 3041

A Levi's együttműködött az ikonikus divattervezővel, Jean Paul Gaultier-val a divatház 2010 tavaszi-nyári férfikollekciójánál.

A francia designer – aki egyébként gyakran látható Levi’s farmerben – a jellegzetes farmerstílusokat interpretálta saját kollekciójába. A kézjegyével ellátott farmerokat a Párizsi Divathéten lehetett először látni.

Olvass tovább »


Új Levi's darabok rocksztár lelkületűeknek

Frissítve: 2009. jan. 26., 15:56 | Megtekintve: 1696

A rock’n’roll életérzés rajongóinak készült a Levi’s új, Red Tab névre keresztelt kollekciója, melynek Cat Powers, a legendás amerikai rockénekesnő lett az arca és ihletője.

Amikor a a Levi’s 2009-es tavaszi-nyári kampányához keresett olyan arcot, aki megtestesíti a márkára jellemző időtlenséget, a választás Cat Power-re esett. Az amerikai rockénekesnő utánozhatatlanul laza stílusával megtestesíti a rock’n’roll életérzést, ami a Levi’s farmerek sajátja is.

A Red Tab kollekcióiban megtalálhatóak olyan gyönyörű, nap fakította farmerek és hétköznapi viseletek, melyek megélt, klasszikus ízzel, tökéletesen adják vissza a fülledt nyár hangulatát.

A legújabb Levi’s Red Tab Girls’ sziluettek radikálisak és felszabadítóan bőek, trapéz szabásúak és párhuzamos szárúak, ami a gondtalan érzékiséget ünnepli, és a vékony rock’n’roll esztétikájának, elnyűhetetlen sikerének kiegészítője.

A farmereket a tökéletes illeszkedés érdekében kifinomult anyagokból és hozzáértéssel szabták. Olyan legendás rockénekesnők inspirálták a kampányt, mint Patti Smith, Suzy Quatro és Chrissie Hynde.

Cat Power – Lived In Bars

A Levi’s 2009 tavaszi-nyári kollekcióját hamarosan bemutatjuk itt a Vanity-n.


Új Levi's Engineered Jeans® darabok

Frissítve: 2008. okt. 22., 15:11 | Megtekintve: 2940

A Levi's őszi-téli kollekciójában Kustaa Saksi finn designer szabadon engedte fantáziáját, hogy megalkossa a laza, mozgékony divatőrültek városi viseletét.

A Levi’s 2008-as őszi-téli kollekciójában számos darabot tervezett Kustaa Saksi, a finn származású designer. Illusztrációi játékosak, paradoxok, gyakran túl csillogóak, invitálóak, bajba keverőek, rendetlenek, mégis különös módon tiszták. A választás nem véletlenül esett Kustaa Saksira, hiszen az Engineered Jeans® olyan innovatív ruházat, melyet egyedülálló módon 3 dimenzióban terveztek meg, a teljes mozgási szabadság érdekében.

Az Engineered Jeans® viselőinek a város a játszóterük, mindig mozgásban vannak, olyan sportokat űznek, mint a gördeszkázás vagy a görkorcsolya. Megvan a saját stílusuk, ami kifejezi laza, független szellemiségüket. Kedvelik a technológiai újdonságokat és azok felszabadító hatását, de tovább is állnak a következőhöz, mielőtt valami túlságosan is közismertté válna.