Levi's termékajánló blog

52 évesen is fiatal az amerikai farmerdzseki

Frissítve: 2014. máj. 23., 08:49 | Megtekintve: 153036

A 2014-es tavaszi-nyári, amerikai életérzést nyújtó kollekciójában a Levi’s méltón tiszteleg az 1960-as évek Kaliforniája előtt. A kultikussá vált farmerdzseki nem hogy nem öregedett meg, de mostanra a trendek egyik legsokoldalúbb szereplőjévé vált!

A Levi’s vadiúj tavaszi-nyári kollekciója összetéveszthetetlenül az amerikai érzést képviseli. Ennek az amerikai érzésnek az elengedhetetlen kelléke az ikonikus ruhadarab és a kultikus klasszikus: a farmerdzseki.

Olvass tovább »



Furcsán eklektikus a Levi's X Liberty London kollekció

Frissítve: 2013. máj. 6., 09:19 | Megtekintve: 55137

A Levi's és a Liberty London házasságából egy igazán ikonikus kollekció született. A western hatást és kifinomult stílusjegyeket egyaránt felvonultató exkluzív, lézernyomatos virágmintás kollekció 15 darabból áll.

A két márka együtt több mint 300 éves múltra tekint vissza, ügyfelei között hercegnők, elnökök, és punkok is megtalálhatók. Míg az egyik márka stílusában felfedezhetők a western stílusjegyek, addig a másik építgette a finom, királyi stílusvonalat.

Olvass tovább »


A "Call me maybe" énekesnőjének ruhája

Frissítve: 2012. okt. 21., 09:40 | Megtekintve: 5416

Carly Rae Jepsen egyik kedvenc darabja a farmer anyagú Button-Up ruha, mely egy bakanccsal viselve tökéletesen menő őszi kombináció.

Carly Rae Jepsen szívesen hordja a Levi’s ruháit. Ha szeretnéd a “Call me maybe” énekesnőjének stílusát ellesni, az idei őszi-téli kínálatban megtalálod a fenti darabot.

Olvass tovább »



Go Forth - Íme, egy Levi's farmernadrág!

Frissítve: 2012. okt. 12., 07:44 | Megtekintve: 5915

“This is a pair of Levi’s!” - így szól a mottó a cég idei Go Forth kampányában. A hangulatos kampányfilmben mindenki, minden élethelyzetben Levi's darabokat visel.

A Levi’s bemutatja 2012-es Go Forth kampányát. Az idei kampány középpontjában az új őszi/téli kollekció áll, mely kifinomult megjelenést biztosít azok számára, akik minden reggel tettre készen, célokkal vezérelve öltöznek föl.

Nézd meg te is a hangulatos kisfilmet!

Olvass tovább »


Hordd így a dzsekit és szívtipró leszel!

Frissítve: 2009. nov. 4., 18:00 | Megtekintve: 5974

A "kamionos" farmerdzseki örök darab, minden férfi ruhatárába befér, minden stílushoz jól áll. Adunk pár tippet, hogyan dobj fel egy régóta a szekrényedben álló, vagy újonnan beszerzett darabot!

Szexis rocker, laza grunge pasi vagy városi cowboy szeretnél lenni? Itt van pár tipp, mit vegyél fel a szekrényedben biztosan ott lapuló kamionos farmerdzsekihez a tuti hatás érdekében! Ezt a darabot tényleg minden évszakban lehet hordani, ráadásul a Levi’s 2009-es őszi/téli kollekciójában újabb koptatásokban is elérhető.

Olvass tovább »


Boltokban hollywood új kedvenc farmere

Frissítve: 2009. szept. 26., 08:00 | Megtekintve: 4279

Olyan divatteremtő hírességek rajonganak az új női Levi’s 501-esért, mint Scarlett Johansson és Gwen Stefani.

A Levi’s erre a szezonra a női formához igazította legendás farmerját – így most már az 501-esben is lehet igazán csajos a külsőnk. A világ legstílusosabban öltözködő női, mint például Scarlett Johansson vagy Drew Barrymore a Levi’s 501-es farmer legújabb másolatait lecserélik az igazira.

Scarlett és Drew boyfriend jeans-ben a "Nem kellesz eléggé" (He's Just Not That Into You) forgatásán

Olvass tovább »