A 15. SAG gála legjobb ruhái

Frissítve: 2009. jan. 28., 11:57 | Megtekintve: 4308

Jócskán benne járunk a díjkiosztók évadában, és ahogy egyre közelebb kerülünk az Oscar átadásához, az esélyesek is egyre több designer ruhát húznak elő szekrényeikből.


A Screen Actors Guild, vagyis a film- és televíziós színészek egyesületének 15. díjkiosztó gáláját január 25.-én rendezték meg Los Angelesben.

Teri Hatcher egy Monique Lhuillier divattervező által megálmodott, hófehér estélyit választott, aminek hosszú szoknyája egész este eltakarta a ruhájával színben harmonizáló, szatén Jimmy Choo platform cipőjét.

Eva Longoria drágakövekkel díszített, mandarin színű, pánt nélküli Jenny Packham ruhában és Sergio Rossi cipőben jelent meg, kiegészítőnek pedig egy Ted Rossi clutch-ot választott. A „Született Feleségek” egész stábját jelölték a komédia sorozat kategória díjára, de sajnos idén üres kézzel mentek haza, a „30 Rock” ütötte ki őket a nyeregből.

Angelina Jolie-t természetesen a legjobb női főszereplő díjára jelölték, és bár végül Meryl Streep vihette haza magával a bronz szobrocskát, Angelina bő szabású, vintage Hermes estélyije is rengeteg elismerést kapott az est folyamán.

Szintén díj nélkül maradt az ugyanebben a kategóriában jelölt Anne Hathaway is, akinek egyszerű, hófehér Azzaro ruháját, Christian Louboutin cipőjét és táskáját a varázslatosan csillogó Cartier ékszerek tették a nagyszabású eseményhez illően előkelővé.

A legjobb női mellékszereplő kategóriában induló Penelope Cruz a gálára egy Azzedine Alaia által tervezett, nyakpántos, testre simuló fekete modellt választott, amit éppen egyszerűsége tett elegánssá.

A kategória nyertese Kate Winslet lett a ’The Reader’ című filmért. A díjat egy kék színű Narciso Rodriguez estélyiben vette át, aminek hosszú szoknyarésze – mint az idei SAG gálán megcsodált ruhák legtöbbjénél – rálógott Christian Louboutin cipőire.

A gála többi résztvevőjének ruháit és kiegészítőit is megnézhetitek ezen az oldalon.



Ajánljuk még

A ruhák, amik történelmet írtak

Meglepetések a 81. Oscar gálán

Trendek az 51. Grammy díjátadón

9 sztár, akik divattervezői babérokra törnek

A 66. Golden Globe gála ruhái

Egy kis Oscar-divat 2008-ra

Programajánló: Sztárok a mellrák ellen

Sztár gardrób - Balázsovits Edit

A Temze fölötti párába vetített divatfilmet a Björn Borg