Trendek az 51. Grammy díjátadón

Frissítve: 2009. febr. 9., 14:15 | Megtekintve: 3300

Az elmúlt év legjobb zenészeit felvonultató Grammy gálát február 8.-án este tartották a Los Angeles-i Staples Center-ben, ahol rengeteg híresség mutatta meg magát és divatérzékét.


Mivel Gwyneth Paltrow gyerekeknek készült mesealbuma esélyes volt egy Grammy díjra, férje zenekara, a Coldplay pedig több kategóriában is jelölést kapott, nem meglepő, hogy a házaspár mindkét tagja megjelent a gálán. Gwyneth a Versace 2009 tavaszi kollekciójából származó, ezüst-arany ruhában konferálta a Radiohead színpadra lépését – a szürke harisnya és szandál mellett Chopard ékszerekkel is kiegészítve a flitteres minit.

Az esten se jelöltként, se díjátadóként nem szereplő Paris Hilton szintén Versace-t választott, de egy régebbi kollekcióból, a 2003-as tavasziból nézett ki magának egy extra mini darabot. Paris az elmúlt napok összes, a Grammy díjátadó jelöltjeivel kapcsolatos partin megjelent, de ezt az alig takaró, hálóing-szerű ruhácskát úgy látszik a nagy alkalomra tartogatta.

A 16 éves színész-énekesnő, Miley Cyrus egy elegáns és visszafogott, félvállas Max Azria estélyiben jelent meg a vörös szőnyegen. Miley és a szintén tinisztár Taylor Swift duettje volt az est egyik legjobban várt előadása, pedig rajtuk kívül többek közt Kanye West és a Sugarland is fellépett.

Taylor Swift fekete ruháját a hírességek körében egyre népszerűbb divatház, a Kaufman Franco két tervezője alkotta meg, akik egy görög tógák ihlette, mégis modern hatású darabot hoztak össze a 19 éves sztárnak.

Katy Perry többször átöltözött az est folyamán. A vörös szőnyegre egy rózsaszín, elöl szatén díszes, pánt nélküli ruhában érkezett, amit Basil Soda libanoni divattervező álmodott meg.

Valamivel később – bár végül nem kapta meg érte a legjobb popdalnak járó Grammy-t – Katy az “I Kissed a Girl” című számát adta elő élőben, egy gyümölcsökkel díszített, rövid és csillogó ruhát viselve.

Kate Beckinsale azt nyilatkozta a gálán, hogy szívesen bújna egy híres popzenész bőrébe, ha megtehetné. Ezúttal viszont csak Paul McCartney és Dave Grohl fellépését konferálta fel, amit Reem Acra által tervezett, hosszú és rafinált szabású estélyijéhez illő eleganciával tett meg.

A mostanában hihetetlen népszerűségnek örvendő brit énekesnő, Adele hírnevét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Vogue főszerkesztője, Anna Wintour saját kezűleg választotta neki ezt a fekete-zöld összeállítást. Az év legjobb új előadójának megválasztott Adele egy második Grammy-t is hazavitt, mikor a legjobb popdal kategóriában szintén nyert “Chasing Pavements” című számával, így ő lett az 51. Grammy díjátadó legnagyobb sztárja.



Ajánljuk még

Az Év Férfija ilyen ruhákat érdemel!

Thomas Sabo bemutatta nemzetközi nagykövetét, Katy Perry-t

A Temze fölötti párába vetített divatfilmet a Björn Borg

A nyár Celine Dion napszemüvegén át

USE ruhában a High School Musical sztárja

Akarsz úgy kinézni, mint Amy Winehouse?

Programajánló: Sztárok a mellrák ellen

A 15. SAG gála legjobb ruhái

Meglepetések a 81. Oscar gálán


Kommentek