A 66. Golden Globe gála ruhái

Frissítve: 2009. jan. 13., 13:26 | Megtekintve: 4273

A tavaly elmaradt díjkiosztó idén ismét visszatért, és a divatrajongókat a filmek és sorozatok sztárjainak ruhakölteményei ugyanolyan lázba hozták, mint a győztesek listája.


Kate Beckinsale-t ezúttal egyik kategóriában sem jelölték, díjátadóként mégis megjelent az eseményen egy nagyon szűk, hófehér, pánt nélküli J. Mendel ruhában.

Gyönyörű, különleges eljárással megvarrt Reem Acra estélyijében Eva Longoria először a vörös szőnyegen keltett feltűnést, később pedig a legjobb mellékszereplőnek járó díjat adta át.

Bár csak nézőként volt jelen a gálán, Demi Moore ezúttal is bebizonyította, hogy egy lépéssel a divat előtt jár, mikor a Christian Dior 2009-es tavaszi kollekciójából választott magának egy halvány rózsaszín, földig érő ruhát.

A csillogó, bő fazonú, vékonypántos Atelier Versace ruhakölteménye valószínűleg nem hozott szerencsét Angelina Jolie-nak, mert sem ő, sem Brad Pitt nem nyerték meg jelölési kategóriájukban a Golden Globe-ot.

Az Armani Privé couture kollekciójából származó, felül Swarovski kristályokkal díszített, mélykék, pánt nélküli estélyijében sajnos Anne Hathaway sem vehette át a legjobb női filmszereplő díját, de legalább csodásan nézett ki.

Végül Debra Messing is lecsúszott a díjról a legjobb sorozatszereplő kategóriában, de Fred Leighton-tól származó smaragd ékszerekkel
kiegészített, rafinált és szűk Vera Wang ruhája mindenképp emelte az est fényét.

Mikor átvette saját Golden Globe-ját a ‘Vicky Cristina Barcelona’-ban nyújtott alakításáért, Penélope Cruz egy keresztben ezüstszálakkal csíkozott, halvány bézs Armani Privé ruhában és színben hozzáillő szandálban lépett a színpadra.

A kétszeres győztes Kate Winslet kapta meg a legjobb drámai főszereplőnek járó Golden Globe-ot a ‘A szabadság útjai’-ért, majd a legjobb női mellékszereplőnek járó szobrot is a ‘The Reader’ című filmért. Díjait egy fekete, egyszerű masnival díszített Yves Saint Laurent ruhát viselve vette át.

A győzteseknek ezúton is gratulál a Vanity stábja!



Ajánljuk még

Az 5 legszebb Golden Globe ruha

A 15. SAG gála legjobb ruhái

Legszebbek az Oscar vörös szőnyegén

A ruhák, amik történelmet írtak

Meglepetések a 81. Oscar gálán

Egy kis Oscar-divat 2008-ra

Fashion Awards Hungary 2008 gála

A Temze fölötti párába vetített divatfilmet a Björn Borg

Kik kapták a 2009-es Divat Oscar-díjakat?