Lábbeliben szárnyalnak a magyar celebek

Frissítve: 2009. ápr. 10., 12:30 | Megtekintve: 6494

Április 8-án délelőtt hatalmas érdeklődéssel övezve az egészséges lábbelik koronázatlan királya, az MBT divatcég mutatta be legújabb kollekcióját a Millenáris Fogadóban.


Érdekesség, hogy az egészséges lábbeliket kifejlesztő márka legelső bemutatója volt ez Magyarországon, sőt úgy tudjuk Európában is. Ezek szerint a bemutató nélküli hagyománnyal szakítani akart a magyar forgalmazó cég, és úgy gondolták, hogy ezeknek az egészségesen divatos lábbeliknek is illik a kifutón végigsétálni. Nos, a show-t minden részletre figyelve, tökéletesen kivitelezték, megfelelő attrakció és celeb számmal, jelzi ezt az is, hogy a kíváncsi média számtalan képviselője jelent meg a rendezvényen, többek között stábunk is.

A kifutón végigvonuló modellek változatos összeállításokban mutatták be, hogy az MBT lábbeliket szinte minden stílushoz és alkalomhoz viselhetjük. A cég az utóbbi időben nagy hangsúlyt fektet a helyes testtartást és az izmok megfelelő használatát elősegítő termékeik esztétikai fejlesztésére is. A 2009-es kollekciót már az aktuális trendeket figyelembe véve tervezték meg, és a lábbeliken megjelenő legújabb, negyedik generációs talpszerkezet az eddigieknél már sokkal vékonyabb változat. Bár egy elegáns estére vagy üzleti találkozóra nem feltétlenül ideális viselet, az MBT új kollekciója valóban könnyebben megtalálja közönségét a trendeket követő vásárlók körében, mint a korábbi darabok.

A különböző, új designokat felvonultató bemutatót hazai hírességek és show műsor fűszerezték. A rendezvény házigazdája Kovács „Kokó” István volt, de rajta kívül Koltai Róbert, a Rippel fivérek, Katus Attila és Geszler Dorottya is megjelentek a kifutón, a közönség soraiban pedig Szujó Zoltánt, Kasuba L. Szilárdot és Tommy Boy-t fedezhettük fel.

A show-t állófogadás követte, majd az érdeklődők ki is próbálhatták a bemutatott lábbeliket, hogy érezzék, milyen az, amikor nem (!) cipőben, hanem lábbeliben járnak!

Ezt az érzést a fellépő modellek és sztárok arcáról is leolvashatod, ha a cikk folytatására kattintasz a bemutatón készített fényképek megtekintéséért.



Kapcsolódó márkák: MBT


Ajánljuk még

Sztár-túladagolás a Sugarbird kifutóján

Új magyar divatnapok: Budapest Essential Looks

12 magyar tervező új kollekciói képekben!

Tyra Clothing új kollekció és divatbemutató

Magyar divatélet a London Fashion Weeken

Budapest Fashion Nights

Szivárványszínek és fergeteges divatshow

A legkisebb is számít: F&F bemutató

B7 Fashion Night divatbemutató


Kommentek

Pintér János – 2011. máj. 6., 11:40

Én is több éve hordom az MBT cipőket. Tény, hogy vannak minőségi problémák a kivitelezéssel.
Ennél azonban megdöbbentőbb dologgal találkoztam ma! Eddig , ha javíthatatlan volt az árú, gond nélkül cserélték.MA OTT TARTUNK, HOGY 6 HÓNAP UTÁN NEKED KELL BESZEREZNED SAJÁT KÖLTSÉGEDRE EGY HIVATALOS SZAKVÉLEMÉNYT ÉS UTÁNA FOGJA AZ MBT ÁTVENNI ÉS A SAJÁT SZAKSZERVÍZÉBEN MEGVIZSGÁLNI, HOGY JOGOS -E A REKLAMÁCIÓ!A SZAKVÉLEMÉNY KÖLTSÉGE POLGÁRI PERES ÚTON ÉRVÉNYESÍTHETŐ CSAK!


Sunflower – 2010. márc. 19., 19:41

Én MBT-t hordtam 4 éven át, de az utóbbi időben rengeteg garanciális probléma merült fel, ezért néztem meg és próbáltam ki a RYN-t. Nagyon pozitívan csalódtam benne, részben jobban dolgoztat, jobban tartja a lábat, ami azért fontos mert az utóbbi időben az MBT-k eladása futószalagszerűen történt és nem tanulták meg az emberek a helyes járástechnikát....Itt az ékrész nem tud tönkremenni, így jóval tartósabb, korszerűbb és lényegesen olcsóbb. Csak ajánlani tudom!!!!

Egyébként a Ryn Center oldalán van egy jópofa összehasonlítás a RYN és MBT között

http://www.ryncenter.hu/hirek/ryn-mbt/