Sikerrel debütált Bódi Sylviék új kollekciója

Frissítve: 2009. ápr. 20., 18:09 | Megtekintve: 11707

Bódi Sylvi, Dukai Regina, Horváth Éva és Zimány Linda kollekciójának szexi ruhakölteményeit rengeteg ember ünnepelte a Sugarbird divatbemutatóján.


Nagy volt a sürgés-forgás a Sugarbird idei tavaszi-nyári kollekciójának bemutatója előtt: itt is, ott is egy-egy ismert arc tűnt fel a színfalak előtt és mögött. Modellek és sztárok készülődtek, hogy a Covergirls kollekcióját bemutassák a közönségnek. Bódi Sylvi, Dukai Regina, Horváth Éva és Zimány Linda ruhái beváltották a hozzájuk fűzött reményeket, a bemutató után mindenki gratulált a lányoknak, akik remekül érezték magukat.

Már lassan két éve hódítanak hazánkban a címlaplányok, azaz a Covergirls. A lányok egy neves tervező Jagasics V. Csonka Hedvig segítségével ruhakollekciót dolgoztak ki, ők alakítják ki szezonról szezonra a Sugarbird stílust, választják ki az aktuális kollekció színeit, vonalait és ők határozzák meg a márka alapvető divatjegyeit. A Covergirls idei célja, hogy divatba hozzák a „magyart”, így mindannyiuk 2009-es kollekciójában megtalálhatóak a magyaros elemek.

Bódi Sylvi

„Az idei kollekciómban is a csipke és a szatén dominál, de idén kicsit merészebben használtunk színeket. Ahogy a 2009-es naptáram is a pinup jegyében készült, most a ruháim is ezt a vonalat képviselik majd, lesznek viszont olyan pólók is, amin pl. az én arcom lesz, mert ezekből tavaly csak párat készítettünk, de nagyon nagy sikere lett.”

Dukai Regina

„Az én kollekciómban idén is maradnak a csíkos és masnis elemek, valamint a letisztult formák, hiszen ezeket én magam is nagyon szívesen viselem. 2009-ben azonban a nagyon sportos ruháimat felváltja a kicsit csinosabb, nőiesebb vonal. Idén teljesen beleszerettem a bőr ruhákba, azoknak az anyagába és illatába, ezért a kollekciómban is visszatérnek a bőr elemek. Azonnal elkapkodták például a bőrhatású szabadidőruháinkat, így azokkal ismét kijövünk, méghozzá három színben, fehérben, feketében és pinkben is.”

Zimány Linda

„Egyszerre dögös, csajos és sportos a kollekció minden darabja. Nagyon komplex, így mindenki megtalálja azt a darabot, ami igazán közel áll hozzá. A legújabb felsőimen egy macskanő alak látható fekete, fehér és ezüst színben. Nagy örömömre jönnek a tavaszi, nyári színek is. Újdonság, hogy most úgy állítottuk össze a kollekcióinkat, hogy Sylvi, Regina és az én ruháim jól kombinálhatóak legyenek egymással.”

Horváth Éva

„Nagyon örültem a felkérésnek, annak pedig különösen, hogy fürdőruhák tervezésében vehettem részt, hiszen otthon nekem is 3 fiók van tele velük. Igyekeztünk kielégíteni azokat az igényeket, amelyekre mi magunk is évek óta vágyunk. Így ugyanaz a fürdőruha típus kapható lesz kétrészesben, egyrészesben, lesz sportos és nőiesebb verziója, lesz franciabugyi, háromszög alakú melltartó, és ami a legfontosabb, mindenhez készül egy strandruha is.

Mesekollekció magyar sztárokkal

A Sugarbird tervezőjének, Jagasics V. Csonka Hedvignek szívügye a magyar rajzfilmek sorsa. Ezért döntött úgy, hogy készít egy mesekollekciót, amelynek „sztárjai” régi honi hősök – Frakk, Gombóc Artúr, Szerénke, Pompom, és még sokan mások. A kollekciót hazai hírességek mutatták be: a kifutón ott volt Dammak Jázmin, Ada, Kovácsovics Fruzsi, Ben, Judy, Zola, Szorcsik Viki, Szabó Patrícia, Béres Anett, Zoltán Erika és lánya, Mark, Ádok Zoli, Labancz Lilla, Cziffra Kinga, és Gallusz Niki is. A pólók bevétele jótékonysági célra megy.



Kapcsolódó márkák: Sugarbird


Ajánljuk még

Sztár-túladagolás a Sugarbird kifutóján

Tyra Clothing új kollekció és divatbemutató

Kosárfonású notebook táska és más magyar csodák

Új névvel, megszokott egyediséggel készülnek

B7 Fashion Night divatbemutató

9 sztár, akik divattervezői babérokra törnek

Cathy'S divatbemutató a siófoki Palace Clubban

Időutazás és sztárvendégek az F&F divatshowján

A legkisebb is számít: F&F bemutató