Címlap blog

Fantasztikus stílussal remekel Milla Jovovich!

Frissítve: 2013. máj. 27., 12:15 | Megtekintve: 74176

A török Vogue májusi címlapjára és oldalaira Milla Jovovich-ot fotózták, nem kis sikerrel. A modell és színésznő immár 38 évesen is csúcsformában van. Sötét hajjal és ezzel a fekete stylinggal is ultra dögös a modell, nézzétek a képeket!



Rihanna az áprilisi Vogue címlapján

Frissítve: 2011. márc. 17., 06:00 | Megtekintve: 2503

Végre Rihanna is bekerült azon hírességek táborába, akik a világ legelismertebb divatmagazinjának címlapján pózolhatnak. Az áprilisban megjelenő anyag nemcsak egy gyönyörű fotósorozatot tartalmaz, hanem egy őszinte, érdekes interjút is.

A 2009-es botrány után végre a barbadosi énekesnő és a Vogue együttműködése létrejöhetett. Két évvel ezelőtt a világsajtót bejárták a róla készült meztelen képek, így a magazin lemondta a további közös munkát. Sokat váratott magára a címlap, de megérte, hiszen egy teljesen új oldaláról ismerhetjük meg Rihannát a vele készült interjú során. Mesél apjával való fájdalmas és viharos kapcsolatáról és testéhez való viszonyáról.

A címlap

Olvass tovább »


Kaparós címlap alatt topless modellek

Frissítve: 2010. júl. 10., 10:07 | Megtekintve: 4008

Kapard le a legújabb V Magazine címlapját, ha szeretnéd félmeztelenül is megnézni a rajta pózoló modellt! Többek közt Mihalik Enikő és Adriana Lima is kaparható.

Újító ötlettel állt elő a V Magazine – júliusi címlaplányaikon van is ruha, meg nincs is. Egy pénzérme segítségével Mihalik Enikő, Isabell Fonatana, Natasha Poly, Adriana Lima és Lily Donaldson is lecsupaszíthatók.

Olvass tovább »