Divathét blog

Breaking: Japán divathét lemondva

Frissítve: 2011. márc. 18., 06:00 | Megtekintve: 2131

A kis szigetországon a világ szeme az elmúlt napokban, a katasztrófa, a nukleáris fenyegetettség és az áldozatok számának napi növekedése, arra sarkallta a szervezőket, hogy lemondják a közelgő divathetet.

Sok más esemény mellett a jövő héten induló japán divathét is törlődött a naptárból. A szervezők úgy találták a legjobbnak, hogy nem rendezik meg a divatvilág egyik fontos eseményét. Közleményükben elmondták, hogy a kialakult környezeti helyzet miatt sokan mondták le a részvételt és az energiaellátás akadozása is megnehezítheti a zökkenőmentes lebonyolítást.

A Zara weboldalán…

Olvass tovább »



A divatblogger is írónak számít?

Frissítve: 2010. márc. 10., 08:03 | Megtekintve: 2259

A kérdést divatmagazinok szerkesztőinek tette fel a Swide riportere a Divathéten. A válaszok meglepőek, de sokat elárulnak a nyomtatott sajtó és a blogok közös jövőjéről. Ha divatblogger vagy, feltétlen várjuk a véleményedet!

A new yorki Divathét remek alkalom volt a kérdés felvetésére, hiszen mindkét érintett oldal képviseltette magát. Vajon a divatblogok és a nyomtatott divatmagazinok szerkesztői ugyanannyit érnek? A szakma fontos képviselői válaszolnak erre a Swide videójában.

Olvass tovább »