Cipő + 2011 tavasz-nyár blog

Madonna ihlette cipellő

Frissítve: 2011. márc. 22., 06:00 | Megtekintve: 2995

A tervezők és nagy divatházak közül számos példát tudunk mondani akiket megihletett a stílusikon - énekesnő, Madonna. Ilyen bizarr "szerelemgyereket" azonban még nem láttunk! Ti felvennétek?

Igen, a képen látható valami, egy cipő, amit Madonna korai korszaka ihletett, pontosabban a “Blond Ambition” turnéja, ahol az emlékezetes Gaultier “csúcsos felsőt” viselte – mondja az izraeli tervező, Kobi Levi. Azt mi is nehezen tudjuk elképzelni, hogy milyen módon kell belebújni a cipellőbe és abban sem vagyunk biztosak, hogy kimerészkednénk benne az utcára.

Madonna “Blond Ambition” turné – cipőre vetítve

Olvass tovább »



A klumpa visszatért, te felvennéd?

Frissítve: 2011. márc. 20., 06:00 | Megtekintve: 3644

Szerencsére az elmúlt években nem sokszor találkozhattunk vele sem az utcákon, sem a boltokban, most viszont elkezdett visszaszivárogni a polcokra a régi mumus, a klumpa. Nektek tetszik?

Már kezdtünk örülni, hogy az otromba női cipő végleg kiment a divatból. A minap azonban a Topshop oldalán rábukkantunk erre a klumpára hajazó lábbelire! Sajnos lassan bele kell törődnünk, hogy visszatért, ortopéd, trampli és mi nagyon nem szeretjük!

Olvass tovább »


Manolo Blahnik 2011 tavasz-nyár

Frissítve: 2011. márc. 19., 06:00 | Megtekintve: 5114

Valószínűleg a Szex és New York bájos cipőmániás főszereplője, Carrie is elolvadna, ha meglátná a lábbeliguru legújabb kollekcióját. A tavaszi-nyári kollekció édes, egyedi, de mindenekelőtt abszolút nőies. Nézzétek, élvezzétek!

Manolo sikere a ’90-es években a népszerű sorozattal kezdődött igazán, de azóta is töretlen. A jól ismert tervező tökéletesen hozza a mainstream vonalat egy teljesen új, saját egyedi stílusba öltöztetve, ettől lesznek a Manolo cipők oly különlegesek és utánozhatatlanok.

Formabontó színek és fazonok

Ebbe a kollekcióba mindenki belehabarodik

Olvass tovább »



A Puma időutazása a '70-es évekbe

Frissítve: 2011. febr. 22., 06:00 | Megtekintve: 3512

A PUMA tavaszi "újdonsága" az 1970-es évek legendás amerikai kosárlabda cipője, amely globális értelemben is történelmi szerepet játszott.

A Supersuede-t vékonyabb és formásabb vonalak, elegáns részletek teszik nőiessé. A Suede férfi és női változatai elérhetőek az Office Shoes hálózatában.

Olvass tovább »


Cipőtrendek újratöltve

Frissítve: 2011. febr. 16., 06:00 | Megtekintve: 3972

Tavasz, nyár, előkerülnek a kis cipők, papucsok, de persze nem mindegy, hogy mit kapunk magunkra! Hogy idén se csússzunk le a legújabb divatról, összeállítottunk nektek egy kis előzetest, ez lesz a trend 2011-ben!

Nemsokára tényleg itt a tavasz, már alig várjuk, hogy ledobhassuk a meleg csizmákat és cipőket, aztán irány a pedikűrös és már bújhatunk is a csini szandálokba és topánkákba! Összegyűjtöttünk pár irányvonalat a kifutókról, amik meghatározóak lesznek idén.

A Blugirl masnis világa

Olvass tovább »


Tavaszi lábbeli dilemma

Frissítve: 2011. febr. 13., 06:00 | Megtekintve: 3648

Ti milyen cipőt húztok tavasszal? Vagy még maradtok a téli csizmánál egy ideig, ameddig tényleg igazán jó idő nem lesz? Esetleg előkapjátok a tavalyi topánokat az első napsugarak megérkeztekor? Erre a kérdéskörre keressük a válaszokat!

Mi, a szerkesztőségben minden tavasszal bajban vagyunk a cipőket illetően. A csizma már meleg, de a kis cipőkhöz, vagy szandálokhoz még lehet, hogy bátortalanok vagyunk.
Lapos balerinacipő, vagy magassarkú?
Félcipő, vagy csizma? Színes, vagy egyszínű? Extra vagy egyszerű, letisztult? Hol van vége a télnek és kezdődik a tavasz, és ami legfontosabb ezt a határt milyen cipőben lépjük át?

Egy arany balerina?

Olvass tovább »


Kultikus klumpák, áprilistól nálunk is

Frissítve: 2011. jan. 21., 06:00 | Megtekintve: 3170

Idén tavasszal a H&M büszkén lép együttműködésre a svéd kultikus facipőket gyártó Swedish Hasbeens márkával.

Április 20-ától a világ 150 üzletében elérhető a 70-es évek hagyományos svéd stílusai által inspirált, három fatalpú cipőstílus, melyek kizárólag a H&M számára készültek. A környezetbarát Swedish Hasbeens termékek tökéletes példái annak, hogyan tartható fenn természetes módon a divat élvezete.

Olvass tovább »


Kellene Louboutin cipő tavaszra?

Frissítve: 2011. jan. 10., 06:00 | Megtekintve: 3834

A 2011-es Christian Louboutin kiegészítő kollekciót már mi is megnézhetjük, de a cipőknél megtorpantunk egy pillanatra. Neked hogy tetszenek?

Louboutin egy elborult művész a maga nemében – csodálatos, meghökkentő, soha nem látott modelleket tervez, és interjúkból kiderül, hogy ő maga sem hétköznapi ember. A 2011 tavasz-nyári kollekciójával ezt megint bizonyítja.

Olvass tovább »


Nagyon korán jöttek Paris Hilton cipői

Frissítve: 2010. szept. 2., 05:01 | Megtekintve: 4352

Paris Hilton ismét megmutatott valamit, amit mások még nem mertek. A 2011 tavaszi cipőkollekcióját! Ezek a korán érkező darabok már most megjósolják a trendeket.

A 2011 tavaszára tervezett Paris Hilton kollekciót már most megnézhetjük, sőt, jó előre be is vásárolhatunk belőle – bár ezeket a cuki, világos színű balerinákat és magassarkúkat a téli zimankóban aligha hordhatjuk majd. Nézd meg Paris tavaszi kínálatát!

Olvass tovább »