Fotó blog

"SZIN-kavalkád" a profilodon

Frissítve: 2012. aug. 21., 19:15 | Megtekintve: 4016

Utolsó állomására érkezett a Nikon ProfilPimp színes karavánja.

Utolsó állomására érkezett a Nikon ProfilPimp színes karavánja. A csupa profiból álló csapat ezúttal a SZIN-en mulatozók hangulatát „képezi le” augusztus 22. és 26. között. A jókedv lenyomatai – megfelelő jelmezekkel és hátterekkel körítve -, a Facebook borítóképeken köszönnek majd vissza. Az apropó: a COOLPIX színes nyári akciója, a tét pedig a számtalan nikonos ajándék, élen a két COOLPIX fényképezőgéppel. Aki nyerő akar lenni, nem csak stílust vált, és bebizonyítja, hogy gengszterként, sztárként vagy akár hősként is megállná a helyét, de vadiúj borítóképével benevez a versenybe az online alkalmazásban. A greenbox-varázslatot végző színes karaván a budapesti Erzsébet téren mutatkozott be az Akvárium Klub mellett, aztán a Sziget Fesztivált árasztotta el sárga pimp-legyezőkkel.

Pusztaottlakán augusztus 20-ig tevékenykedett a csapatnyi sminkes, stylist és fotós. A LikeFest közönsége hatalmas lelkesedéssel „lájkolta” a csapatot. Az eredmény megtekinthető a Facebookon, ahol azok is kipróbálhatják a játékot, akiknek az idei fesztiválszezon kimaradt. A lényeg, hogy „lesz hozzá képünk”!

Részletek: www.nikonjatek.com

(X)



Keira Knightley a legjobb 2011-es designer ruhákban

Frissítve: 2011. jan. 12., 06:00 | Megtekintve: 2549

A Vogue Italia februári számával igazán elindul a divatvilág éve - sztárfotós és színésznő dolgozott együtt a képekért, ráadásul a legjobb kollekciók darabjaiban.

Már a tavaszra készül minden magazin, és a Vogue Italia különösen kitett magáért. Februári számukban fantasztikus 2011-es sorozatot közölnek, melynek főszereplője Keira Knightley.

Olvass tovább »


Betiltották Mick Jagger lányának reklámját

Frissítve: 2010. nov. 29., 06:00 | Megtekintve: 2205

Georgia May Jagger szempillaspirálos Rimmel reklámját a vásárlói panaszok miatt végleg eltávolították minden üzletből.

Georgia May a 1-2-3 Looks nevű szempillaspirál reklámarca lett, ám a Rimmel kénytelen volt levenni a plakátokat üzleteiből. Kiderült ugyanis, hogy a szempilladúsítás három fokozatát bemutató képen apró betűkkel ugyan, de szerepel a “műszempilla használatával készült” felirat.

Olvass tovább »



2009 legérdekesebb divatfotói

Frissítve: 2009. dec. 28., 07:00 | Megtekintve: 2133

Ebben a videóban hónapokra lebontva nézheted meg 2009 legvagányabb, legmeghökkentőbb művészi képeit, melyek közül sok frissen befutott szupermodellekről készült.

A Fashionising.com szedte össze az elmúlt év legérdekesebb divat- és magazin fotóit. Olyan nevek szerepelnek a legjobbak közt, mint Lara Stone, Natasha Poly, Lily Donaldson, Daria Werbowy és Lily Cole.

Olvass tovább »