Művészet blog

Alexander McQueen befejezetlen munkájának emlékére

Frissítve: 2010. aug. 4., 05:00 | Megtekintve: 31998

Alexander McQueen még azelőtt eltávozott ebből a világból, hogy elkészíthette volna egyik fontos projektjét. Eme sosemvolt együttműködés emlékére alkotta meg a Visionare következő számát.

Az évente háromszor megjelenő Visionaire egy rendhagyó divatalbum, ami limitált példányszámban, különféle platformokon jelenik meg. A világ leghíresebb művészei, rendezői, alkotó, divattervezői alkotnak saját projektjeik keretében az album számára minden évben 1991 óta.

Olvass tovább »



Amikor a képzőművészet megelevenedik a cipőnkön

Frissítve: 2010. febr. 17., 08:00 | Megtekintve: 1427

Mi történik, ha egy grafikus divatba hozza a művészetét? A párosításból szinte csak jó sülhet ki! :)

Stephane Bucco a megalapítója a String Republic új fogalmának és márkájának. Ő egy grafikusművész, aki testre szabja a művészetét. Meglát egy régi darabot, ez esetben ezt a cipőt és felújítja színes rajzaival. Ötlete a piacon óriási sikert aratott!

Olvass tovább »


Ez Komolyan Friss?

Frissítve: 2009. okt. 12., 13:30 | Megtekintve: 2436

Spontán, egyedi és hordható művészetet húzhatsz magadra a New Yorker új kollekciójának köszönhetően, amit az egyik legkülönlegesebb művészcsoport tervezett.

A KLUB7 művészcsoport, a modern művészet egyik legkivételesebb európai képviselője tervezte a New Yorker új exkluzív kollekcióját, a Serious Fresh-t.

Olvass tovább »