H&M kollekció blog

H&M x Balmain

Frissítve: 2015. nov. 2., 13:31 | Megtekintve: 162107

A H&M bemutatta legújabb limitált kollekcióját ezúttal a párizsi Balmainnal közösen.

A mindössze 30 éves Olivier Rousteing a Balmain főtervezője divat egy új hangulatát találta meg, kapcsolatot találva minden olyan követőjével világszerte, akik a Balmain-életérzésről álmodnak. A Balmain híres kitűnő díszítéseiről és hímzéseiről, vállban erős fazonjairól és könnyed, vagány stílusáról, amelyet imádnak a celebek, a modellek és a világszerte egyre népesebb vásárlótábor.

A Balmain x H&M kollekció olyan női és férfi ruhadarabokból és kiegészítőkből áll, amelyek mindegyike képviseli a Balmainre jellemző kidolgozottságot, erős sziluetteket és finom anyagokat.

Megvásárolhatóak 2015. november 5-től a H&M Vörösmarty téri üzletében és online, amíg a készlet tart.



David Beckham fürdőnadrágjai a H&M-ben debütálnak

Frissítve: 2014. máj. 17., 08:37 | Megtekintve: 151093

Egy exkluzív medencés parti keretein belül debütált a H&M legújabb fürdőnadrág kollekciója - a bulinak természetesen maga a legendás Beckham volt a házigazdája. A David Beckham Bodywear idén is új stílusokkal, anyagokkal és mintákkal bővül.

A Kelet-Londonban szervezett luxusparti hangulatát olyan vendégek garantálták, mint Ellie Goulding, a One Direction-től Liam Payne, Niall Horan és Aaron Paul.

Az első 2012-es David Beckham Bodywear megjelenése óta, új stílusokkal, anyagokkal és mintákkal bővült a választék, amely a funkcionalitás és a stílus tökéletes ötvözetévé vált. Ahogy a korábbi daraboknál megszokottá vált, a fürdőnadrág kollekción is a hangsúly a megjelenés és a kényelem összhangján van.

Olvass tovább »


Élőben mutatkozik be a H&M új vonala, a H&M Studio

Frissítve: 2014. jan. 10., 10:08 | Megtekintve: 121121

Február 26-án a H&M visszatér a párizsi kifutóra vadiúj kollekciójával, a H&M Studio-val. A 2014 őszi-téli kínálat valódi újdonságokat tartogat, s a bemutatkozást élőben nézhetjük majd a márka honlapján.

A H&M Studio az új szezon kulcsfontosságú darabjait bemutató kollekció neve, és egy külön tervező csapat dolgozik azon, hogy minden szezonban megálmodja a legmenőbb trendeket és alapdarabokat felvonultató, korlátozott példányszámban kapható kollekciót. A párizsi divathéten a H&M Studio 2014 őszi-téli kollekcióját csodálhatja meg a divatszakértőkből álló közönség, illetve minden divatrajongó a hm.com-on élő közvetítésben.

Olvass tovább »



Utcabálon mutatták be az Isabel Marant pour H&M kollekciót

Frissítve: 2013. nov. 10., 10:28 | Megtekintve: 118690

Többek közt Audrey Tautou, January Jones, Freida Pinto, Astrid Bergès-Frisbey és Olga Kurylenko is jelen volt Párizsban, ahol az Isabel Marant pour H&M kollekció filmdíszletek között került bemutatásra. November 14-től világszerte kapható lesz.

Az Isabel karrierjének legjelentősebb darabjait tartalmazó kollekció a mozik világát idéző stílusban került bemutatásra képekkel, videoklipekkel, és az utcáról behívott modellekkel, így érzékeltetve Isabel Marant világát. Mivel a tervező stílusának alapvető eleme a város, Párizs magától értetődő választásnak tűnt annak megünneplésére, hogy a kollekció november 14-től kapható mintegy 250 üzletben és online.

Olvass tovább »


Zséda szereti a H&M Conscious kollekcióját

Frissítve: 2013. márc. 25., 09:02 | Megtekintve: 44514

Ha szeretnéd magán Zsédán megnézni a H&M legújabb darabjait, illetve eddig hiányoltad a környezettudatos, de mégis trendi kínálatot a boltokból, akkor a Conscius kollekciót neked találták ki!

Már kapható az itthoni üzletekben is a környezettudatosabb anyagokból készült Conscious kollekció, mely a magyar fenntarthatósági nagykövet, Zséda tetszését is elnyerte.

A művésznő egy rövid videóban mutatja be a darabokat és meséli el, miért érdemes környezettudatosan öltözködni.

Olvass tovább »


Egyetlen kép is változtathat a világon

Frissítve: 2013. márc. 5., 07:00 | Megtekintve: 36793

Tíz fotográfus, tíz történet mintegy 100 képben, a NŐ-ről. A Marie Claire fotópályázatának erőteljes, megható, csodálatos képei először Budapesten tesznek látogatást.

Március 8-tól egy nemzetközi fotópályázat, a Marie Claire International Photography Award 2012 döntőseinek anyagát tekinthetik meg a látogatók a Magyar Fotográfusok Házában – a Mai Manó Házban. A 100 fotóból álló utazó kiállítás Párizsból indult el, legelső állomása Budapest.

Olvass tovább »


Ilyen az idei fürdőruha kínálat a H&M-nél

Frissítve: 2012. máj. 9., 13:10 | Megtekintve: 4231

A trópusokról való vad fantáziálás nyáron valósággá válhat a H&M-nél kapható bikinik és fodros fürdőruhák vibráló színei, paradicsomi mintái segítségével.

Idén nyáron a H&M férfi fürdőruhái sportos hatást keltenek; ilyenek a modern strand-klasszikusok, mint például a sötétkék, derékrészükön vagy oldalt piros-fehér csíkozású shortok és bermudák.

Olvass tovább »


Anna Dello Russo szenzációs kiegészítői a H&M-ben

Frissítve: 2012. máj. 3., 11:23 | Megtekintve: 3054

Anna Dello Russo, a blogszféra bálványa, akinek összeállításait divatfotósok és bloggerek vég nélkül dokumentálják és publikálják a világhálón, most a H&M számára készített speciális kiegészítő-kollekciót.

Az ellenállhatatlanul fényűző, gazdagon díszített és játékos termékválaszték Dello Russo ornamentikus ízlését fejezi ki. A bizsukból, napszemüvegekből, cipőkből, táskákból és egy bőröndből álló kollekció 2012 október 4-től lesz kapható a világ kb. 140 üzletében és online.

Olvass tovább »


Videó a celebekkel teli Versace for H&M bemutatóról

Frissítve: 2011. nov. 17., 13:56 | Megtekintve: 2325

A Versace for H&M kollekció divatbemutatóját hírességek hada nézte végig. Jessica Alba, Blake Lively és Uma Thurman csak néhány név, akik feltűnnek az esemény videójában. Nézd meg te is!

A New York-i launch partyn Donatella Versace mellett olyan nevek tűntek fel nézőként, mint Jessica Alba, Blake Lively, Alexander Wang, Linda Evangelista, Emma Roberts, Uma Thurman és Ke$ha.

A vörös szőnyegen exkluzív interjúkat adtak a hírességek, majd beültek megcsodálni a bemutatót. A rendezvény végén két meglepő popsztár adott közös koncertet a közönségnek: ők nem mások, mint Prince és Nicki Minaj.

Nézd meg te is a H&M exkluzív videóját a legizgalmasabb pillanatokról!

Olvass tovább »


Karácsony Versacéban, de H&M árakon!

Frissítve: 2011. nov. 11., 12:12 | Megtekintve: 3429

A 2011 téli kollekciót a H&M valódi ajándéknak szánja, hiszen a divat legmagasabb szintű ikonjával, a Versacéval közösen tervezte meg.

A H&M együttműködése a tervezőházzal elképesztő darabokat szült. A Versace for H&M kollekció hamarosan, vagyis november 17.-én kerül a boltokba. Hazánkban a Vörösmarty téri üzletben lehet majd kapni a designer darabokból, melyeket addig is a következő, nagyon látványos és Versace-hangulatú videóban csodálhatunk meg.

Olvass tovább »