Botrány blog

Büdös butik miatt háborog New York

Frissítve: 2009. nov. 2., 11:29 | Megtekintve: 2484

Blahnik elhányja magát a Szex és New York-tól, Lindsay Lohan ruhákat tesz a magáévá. Heti divatbotrányok mindenhonnan.

Eheti divatbotrány rovatunkban:

- Manolo Blahnik bővíti listáját azokról, akiket utál
- Diane von Furstenberg parfümjétől elájulnak az emberek
- Lindsay Lohan ingyen vállalt munkájáért bőven jutalmazta magát

Olvass tovább »



Átveri olvasóit a Glamour novemberi száma?

Frissítve: 2009. okt. 29., 10:24 | Megtekintve: 3234

Ajándékot ígérnek, papírlapot kapunk helyette. Pofátlan sunyiság vagy a véletlenek játéka? Döntsd el te!

A comment:com leleplező cikkében fény derül arra, hogy a novemberi Glamour magazinból kilógó papíron nagy betűkkel ígért “ajándék táska” egyáltalán nem jár a megvásárolt példányhoz, ám ezt a fólia miatt a hiszékeny vásárló úgysem fogja látni.

Olvass tovább »


Súlyos hírek, vékony csajok

Frissítve: 2009. okt. 16., 14:34 | Megtekintve: 9233

Lagerfeld szerint mindenki egy dagadt disznó, a fejénél keskenyebb derekú modellt pedig kövérsége miatt rúgták ki.

A divatvilág ezen a héten is kitermelte betevő botrányadagunkat – a hiúság és szépség fellegvárában most háromszor is a hírhedten sovány modellek testsúlyának kérdése van a középpontban.

Olvass tovább »



3 forró divatbotrány - a hét divathírei

Frissítve: 2009. szept. 23., 13:45 | Megtekintve: 3957

Botrány a divathéten, 3 éves sztárbébi magassarkúban és a Vogue kemény vallomása, ami letörte a reménykedő tervezők kedvét.

1. Surie Cruise 3 évesen már magassarkút hord

Katie Holmes 3 éves kislánya magassarkú cipőcskében topogott híres mamája mellett egy bostoni bevásárlókörút során. Bár óvodáskorú lánykája már most tapasztalja a divatos cipőkkel együttjáró kényelmetlenségeket, maga Katie lapos balerinában látható a képeken.

Olvass tovább »


Lady GaGa stílusát leszólták

Frissítve: 2009. ápr. 1., 16:24 | Megtekintve: 6836

Lady GaGa, akit provokatív és mindent megmutató öltözködéséről ugyanolyan jól ismerünk, mint lüktető zenéjéről, erős kritikákat kapott zenésztársaitól.

Rajongói imádják Lady GaGa tagadhatatlanul egyedi és szokatlan stílusát, de úgy tűnik a dalszerző/énekesnő öltözködése szélsőséges véleményeket is ki tud váltani a túl őszinte megnyilatkozásokra hajlamos kollégáiból.

Alex Donohoe, a The Rakes frontembere így fogalmazta meg gondolatait: “Ki nem állhatom Lady GaGát, szörnyű egy nő és még ronda is. Trágya ahogy öltözik, akár egy prosti. Tényleg nagyon utálom őt.”

Gabriella Cilmi fiatal ausztrál énekesnő egyetértett az előző véleménnyel, és hozzátette: “Láttam a képeket, amin Lady GaGa fogdossa magát, és nem tetszett. Inkább fel kéne öltöznie. Aki bugyiban és melltartóban jár-kel, az előbb vagy utóbb összeszed valami csúnya kórt.”

Azt kell hinnünk, hogy a két zenészből csak az irigység beszélt, hiszen Lady GaGa nem csak dalaival, de egyedi elemektől hemzsegő divatérzékével is megnyerte már az emberek szívét. A miénket úgyszintén, mi is szeretjük a stílusát, a színes bodyktól kezdve egészen a bugyi és zakó összeállításokig. Annyi már biztos, hogy Lady GaGa sosem lesz unalmas, mint ahogy ezt a mellékelt képek is bizonyítják.


Hová tűnik Victoria Beckham?

Frissítve: 2008. febr. 6., 16:10 | Megtekintve: 4240

A Spice Girls nosztalgia-turnéjának kellős közepén Victoria bejelentette, nincs már helye a színpadon, inkább divattervező lenne.

Mikor a Return of the Spice Girls világturné hatalmas felhajtás közepette útjára indult, Victoria még lelkesen egyeztetett Roberto Cavalli-val a fellépőruhákról, és nevetgélve magyarázta a riportereknek, milyen boldoggá teszik a régi idők megelevenedett emlékei. Úgy tűnik, azóta váratlan változások következtek be életében, ugyanis egyik fellépésük után hirtelen elhatározta, hogy örökre letudta az énekesi karrierrel járó kötelezettségeket.

“Már nem a show business az életem, én inkább főállású divattervező akarok lenni. Most dolgozom azon, hogy összeállítsak egy teljes csapatot, akikkel aztán kizárólag a divatra fogok koncentrálni. Én természetemnél fogva igazából nem vagyok egy előadói alkat, a tervezés a valódi hivatásom” – így magyarázta Beckhamné a döntést a kíváncsi riportereknek. “Különben is, csak azért vállaltam el a világturnét, hogy két gyermekem láthassa, anyuci valaha világhírű énekesnő volt.”

A lányok 1998 óta nem léptek együtt színpadra, de valószínűleg többé már nem is fognak – Victoria azt nyilatkozta, a hónap végéig hátra levő előadások után már soha életében nem fog énekelni, így rajongóik számára eljött az utolsó lehetőség, hogy a teljes Spice Girls-t lássák fellépni.

Ajánljuk még:
h3. Cavalli és a Spice Girls

Marc Jacobs rákellenes kampánya


Jennifer Lopez perel

Frissítve: 2008. jan. 2., 15:01 | Megtekintve: 2436

Könyörtelenül egymásnak ugranak 2008-ban a Sweetface kollekció dühös divattervezői, állítja a Daily News ismeretlen forrása.

A világhírű Tommy Hilfiger testvére, Andy ellen a popdíva Jennifer Lopez hamarosan – meg nem nevezett források szerint – eljárást indít .
A tervezőpáros tavaly szakított egymással, miután a nagy várakozással övezett, Lopez-féle, Sweetface fantázianévre keresztelt divatkollekció meglepő kegyetlenséggel elbukott a New York-i divathéten.

Andy Hilfiger azonnal visszapereli Jennifert, bár egyelőre nem tisztázott indokkal. A New York Daily News egyik forrása szerint eddig is köztudott volt, hogy Andy sokat támadta Lopez férjét, Marc Anthony-t, aki szerinte túlságosan erőszakos módon avatkozik bele neje üzleti ügyeibe. Ez persze már a kollekció megtervezésének fázisában is rengeteg vitát szült a két tervező között.
Andy azóta visszatért bátyjához, és a Hilfiger divatbirodalmat építgeti, így kíváncsian várhatjuk a folytatást.

Ajánljuk még:
h3. Tommy Hilfiger a piactéren

Sztárok divathírei a Vanity blogon


Lagerfeld dühös a nagyobb méretek miatt

Frissítve: 2007. dec. 14., 11:09 | Megtekintve: 2338

Egy életre megsértődött Karl Lagerfeld! Szerinte, túl nagy méretben és túl keveset gyártott legutóbbi kollekciójából a H&M.

Bár a 2007-es téli, H&M számára tervezett kollekciója hatalmas sikert aratott, Lagerfeld mégis megesküdött, soha többé nem áll szóba az áruházlánc igazgatóival.

A német divattervező legenda szerette volna, ha az exkluzív bemutatótermekhez képest túl vékony pénztárcával rendelkező rajongók is vásárolhatnak néhányat az általa tervezett modellek közül. Ám az áruház csak csalódást okozott a reménykedő vásárlóknak, ráadásul még a tekintélyes tervező kéréseit sem tartották tiszteletben.

Karl Lagerfeld így nyilatkozott: „Élveztem a közös munkát a H&M embereivel, ők is sokat hozzátettek a kollekció sikeréhez, de a stockholmi főnökök érthetetlen lépései mindent a feje tetejére állítottak. Először is, túl kevés darabot gyártottak az egyes modellekből, így rengeteg csalódott ember maradt üres kézzel, ami főleg az európaiakkal szemben volt tisztességtelen húzás. Ráadásul a ruháimat végül nagyobb méretekben is legyártották, pedig én eredetileg karcsú embereknek terveztem őket. Próbáltam tenni valamit a divat-sznobizmus ellen, erre a H&M éppen ezt szította tovább.”

Nézd meg a kollekciót népszerűsítő reklámot is:
p=. ====

Ajánljuk még:
h3. H&M kollekciók a piactéren


Paris Hiltonról letépték a lopott ruhát

Frissítve: 2007. dec. 4., 11:30 | Megtekintve: 3659

Egy rivális szupermodell kárörvendően osztja meg a világgal a megdöbbentő sztorit, amiről eddig csak a novemberi divatbemutató bennfentesei tudtak.

A világhírű ausztrál modell, Miranda Kerr is részt vett azon a Kodak Színházban rendezett divatbemutatón, amelyen a legújabb Victoria’s Secret kollekciót vonultatták fel. Alig 10 perccel a megnyitó előtt Paris Hilton szinte a semmiből tűnt elő, azt követelve, hogy ő lehessen a show zárószáma. A rendezők beleegyeztek, és azt is rábízták, hogy válasszon egy ruhát magának, ám Paris döntésének sajnos nem mindenki örült.

„Ott álltam az én csodás, rózsaszín ruhám mellett, amire annyira büszke voltam, erre Paris rámutatott és csak annyit mondott ’azt a ruhát akarom’. Egyszerűen ellopta tőlem, borzasztó érzés volt, hogy ezt megteheti, legszívesebben a táskámmal vertem volna fejbe” mesélte el sérelmét Miranda Kerr. Végül a modell mégis megnyugodott, és a sorsra hagyta az igazságtételt, ami hamarosan, ironikus módon bekövetkezett.

„Naomi Campbell a bemutató vége előtt valamivel ért oda. Paris már felkészült és épp elindult, hogy kisétáljon a kifutóra, mikor egyszerűen letépték róla a ruhát, aztán pedig meztelenül állt ott, amíg gyorsan ráadták Naomira. Akkor azt gondoltam magamban, na látod szivi, ilyen dolog ez a karma.”

Ajánljuk még:
h3. Sztárhírek a Vanity blogon


Victoria Beckham ruhatárát váratlan helyről támadják

Frissítve: 2007. nov. 23., 14:12 | Megtekintve: 2252

A modell-zsűri szerint Victoria stílusa borzasztó, ízlése nincsen, és ha jót akar magának, elfogad néhány öltözködési tippet a valódi trend teremtőktől.

Az önmagát a „világ első szupermodelljének” hívó Janice Dickinson, aki az „America’s Next Topmodel” valóságshow zsűritagjaként vált ismertté, úgy gondolja, Victoria nem érdemli meg a divatikon címet. Az ex-Spice Girl, aki focistafeleségként el sem hagyja mostanában David Beckham oldalát, az utóbbi időkben sokak számára divatdiktátorrá, követendő példává vált egyedi öltözködésével.

Ám Dickinson nem ért egyet velük, és így rohant ki a riporterek előtt: „Victoria Beckhamnek semmi ízlése. Borzasztó stílusa van, és még mosolyogni sem képes! Hogyan nevezheti őt bárki is ikonnak, mikor hatalmas szüksége lenne néhány profi divattanácsra meg egy pár plusz kilóra?”
Az egykori modell elmondta, szerinte Diana hercegnőnél kezdődnek a stílus igazi, példaértékű nagyságai.

Ajánljuk még:
h3. Sztárhírek a vanity blogon