Geekstyle blog

Felvennéd? Gameboy csőtop játékos lányoknak

Frissítve: 2010. júl. 29., 05:00 | Megtekintve: 3460

Geek style rovatunkban szerepelt már több nőies és hordható darab, amik valamilyen módon kapcsolódtak a videójátékok világához. Ez a kézzel készített top minden játékos szívét megdobogtatja.

Mivel nagy sikert aratott a billentyűzet táska és a kocka pasikat meghódító ékszerválogatás is, ezért biztosra vesszük, hogy olvasóink között akadnak páran, akik szívesen hordanának egy ilyen klasszikus Nintendo Gameboy mintás topot. Te mit gondolsz?

Olvass tovább »



Bevállalnád? LEGO kockás pólóruha

Frissítve: 2010. máj. 31., 05:00 | Megtekintve: 3953

A Geek Style rovatból eddig kimaradtak a LEGO-ból készült ékszerek és apróságok, de ezt most bőven bepótoljuk egy elképesztő darabbal.

A Legózás élményét minden gyerek megtapasztalja, a fogékonyabbakat pedig egész életükben elkíséri a kis építőkockák iránti imádat. Ha ez még a divattervezés szenvedélyével is párosul, akkor születik meg az alábbi ruha.

Olvass tovább »


Bevállalnád ezt a táskát? Pasiknál biztos siker!

Frissítve: 2010. ápr. 12., 12:15 | Megtekintve: 3255

Ez az a fajta táska, amit egy férfi biztosan megnéz, ha a válladon lóg. De hány csaj vállalná be? Egyáltalán milyen összeállításhoz lehet felvenni egy focilabdát?

Hány pasi örülne egy olyan barátnőnek, aki mindig focilabdát hord magánál! Ha a te párod is focirajongó, akár tetszik akár nem, be kell szerezned egy ilyen darabot. Te bevállalnád?

Olvass tovább »



Hordanád? Retro SZTK keretes szemüveg

Frissítve: 2010. márc. 18., 08:29 | Megtekintve: 24963

Feltűnő és bohém, de eddig csak szűk rétegben volt trendi a vastag keretes, retro hatású szemüveg. Mostanában viszont a kifutók modelljein is kezd feltűnni. Te hordanál ilyet?

Régebben a stréberek és az osztály bohócai hordtak csak ilyet, de a geek stílus ébredésével együtt lassan mindennapos látvánnyá, szinte trenddé váltak az eltúlzottan vastag “okostojás” szemüvegek. Ez a kiegészítő tud szexis, aranyos és bohém is lenni.

Olvass tovább »


Szívesen hordanád?

Frissítve: 2010. febr. 4., 10:36 | Megtekintve: 2366

Kardmarkolatú táska… Az ötlet izgalmas, a megvalósítás kifinomult, de vajon hordható is? Döntsd el!

Mindig tartogatnak meglepetéseket, újdonságokat a tervezők. Ezúttal Marjan Petrovski lepte meg a világot ezzel a kardmarkolatú táskával Sydneyben.
Mi a véleményed? Te megjelennél vele?

Olvass tovább »


4 tuti ékszer kocka pasik meghódításához

Frissítve: 2010. jan. 11., 12:24 | Megtekintve: 5370

Párod egész nap a számítógép előtt ül, sci-fi sorozatok dőlnek a tévéjéből és néha klingonul beszél hozzád? Szerencsére létezik ékszer, aminek viselésével még egy elvakult geek pasit is el tudsz kápráztatni!

Lehet, hogy az új és igen drága pulcsidat, vagy legújabb trendeknek megfelelő csizmádat nem veszi észre életed párja, de ezekre az ékszerekre biztosan felfigyel majd, és még jobban imád, ha viseled őket!

Olvass tovább »


Chanel Haute Couture ruha - Te felvennéd?

Frissítve: 2010. jan. 2., 12:30 | Megtekintve: 4515

Haute Couture ruhákról az extrém bemutatók, hordhatatlan öltözékek juthatnak eszünkbe. De lehet, felvennénk mégis egy különleges alkalomra!

Ezt a darabot Chanel Haute Couture bemutatóján láthattuk. Bár nem utcai viseletre lett tervezve, viseli az aktuális trendjegyeket (pl. hangsúlyos váll). Bár extrém ruhának minősül, bizonyos helyre, alkalomra akár fel is vehető.

Olvass tovább »


Az igazi művészcipő! - Te felvennéd?

Frissítve: 2009. dec. 19., 14:00 | Megtekintve: 2791

Ha igazi művészlélek vagy, valószínűleg te is bevállalnád ezt a cipőt!

Várjuk hozzászólásaitokat az alábbi különleges cipőről! Szívesen látnád a párod egy ilyen lábbeliben? Elvont, bohókás, művészi vagy nem férfiaknak való?

Olvass tovább »


Te felvennéd? – Lagerfeld őrült ötlete

Frissítve: 2009. nov. 28., 09:00 | Megtekintve: 2684

Mit szóltok Lagerfeld cipőjéhez? Madonna bevállalta!

Lagerfeld – mint tudjuk – nem csak híres ruháiról, hanem cipőiről is ismert.
Mi a véleményetek a „fegyversarokról”? Szexi James Bond nő vagy őrült ötlet?

Olvass tovább »


Bevállalnád? - Extrém háremnadrág

Frissítve: 2009. nov. 17., 09:17 | Megtekintve: 5342

Újból várjuk véleményeteket! Ez alkalommal egy érdekes nadrágot illetően!

Sokszor találkozhattunk a nyáron a divatos háremnadrággal. Van, akinek bejön, van, akinek kevésbé. De mit szóltok az alábbi egyedi változathoz? Bevállalnád?

Olvass tovább »