Képek + sztár blog

Bombázókat vet be tavaszra a Dolce

Frissítve: 2011. jan. 16., 08:00 | Megtekintve: 2537

A Dolce & Gabbana a legkeresettebb szupermodelleket szedte össze egy fotózás erejéig, hogy 2011-es legelső kampányuk minden eddiginél ütősebben sikerüljön. Szerinted sikerült?

A 2011 tavasz-nyári szezon reklámkampányában a Dolce & Gabbana négy óriási nevet vonultat fel. Alessandra Ambrosio, Isabeli Fontana, Maryna Linchuk és Izabel Goulart láthatók a képeken, tetőtől-talpig a D&G hamarosan megjelenő tavaszi kollekciójában.

Olvass tovább »



Christina Ricci fényképei a fekete könyvben

Frissítve: 2010. okt. 13., 05:00 | Megtekintve: 1601

Az ehavi BlackBook magazinban Christina Ricci a rá jellemző sötét, szexis stílusban szerepel egy hangulatos fotósorozattal.

A lázadó természetéről és hollywoodi sztárokra nem jellemző hozzállásáról ismert színésznő ismét címlapra került, a 2010 októberi BlackBook lapjain megmutatja, miért tartják stílusikonnak.

Olvass tovább »


Lindsay Lohan kishúgából csinált szexis modellt

Frissítve: 2010. okt. 3., 05:00 | Megtekintve: 2456

Új kollekciójának bemutatásához Lindsay Lohan saját 16 éves húgát kérte meg, hogy pózoljon a provokatív kampányképeken. Ali Lohan örömmel ugrott bele a feladatba.

Ali Lohan végre kapott egy kis rivaldafényt híres nővére mellett. Lindsay saját ruhamárkája, ami egyszerűen a 6126 nevet viseli, 2011 tavaszán új kollekcióval jelentkezik. Ehhez állt modellt kihívó végzet asszonyaként Ali, aki fiatal kora ellenére meglepően profinak bizonyul a fotókon.

Olvass tovább »



Lopott pillantás: Victoria's Secret 2010

Frissítve: 2010. szept. 22., 05:01 | Megtekintve: 4685

A fehérneműs modellek varázsvilága 2010-ben is vár minket. Megkaptuk az első infókat és rajzokat a novemberben bemutatásra kerülő Victoria’s Secret Fashion Show 2010 részleteiről.

November 30.-ig kell még várni, hogy saját szemünkkel lássuk az idei csodát. Addig itt van ez a két előzetes rajz az elképesztő ruhaköltemények egy-egy darabjáról, illetve nagyjából már lehet tudni azt is, mely nagy nevek vesznek részt a bemutatón teljes testbedobással.

Olvass tovább »


A Mango és Scarlett minden eddigin túltesz

Frissítve: 2010. szept. 16., 05:00 | Megtekintve: 3943

Végre kaptunk új képeket Scarlett Johansson aktuális Mango kampányából. A csodálatos őszi színekkel játszó fotósorozat az új kollekciót népszerűsíti.

A pletykák szerint Scarlett Johansson hamarosan egy Marilyn Monroe életéről szóló filmben tűnik fel, mint a legendás színésznő modernkori változata. Addig is a legfrissebb újdonság, amit rajongói nézegethetnek, az alábbi fotósorozat a Mango 2010 ősz-téli kampányához.

Olvass tovább »


A sztárok kedvenc frizurái 2010-ben

Frissítve: 2010. szept. 11., 12:56 | Megtekintve: 6745

Szakmai szempontból a legnevesebb fodrászok zsűrizték az elkészült frizurákat, míg a vendégek ízlését népszerű sztárok képviselték Hajas László idei Cut & Color Competition fodrász versenyén.

A Symbol Galériában 96 káprázatos pályaműből készült kiállításon a szakmai kategóriák mellett többek között Jáksó László, Gönczi Gábor, Geszti Péter, Herczeg Zoltán, Fésüs Nelli, Vásári André, Brasch Bence és Harsányi Levente szavazatai alapján dőlt el, hogy ki kapja a Sztárok kedvence díjat.

Olvass tovább »


Ki ez a lány? Nem lehet Jennifer Aniston

Frissítve: 2010. aug. 5., 05:00 | Megtekintve: 2969

Mai divattervezők ruháiból állította össze a régi klasszikus musicalek viseletét Jennifer Aniston, hogy a Harper's Bazaar szeptemberi számában tündökölhessen. Nem mást alakít, mint Barbra Streisand-ot.

Mark Seliger fotóművész munkája az a csodálatos sorozat, amin Jennifer-t a leghíresebb Streisand szerepek megformálójaként láthatjuk.

Olvass tovább »


A legkisebb is számít: F&F bemutató

Frissítve: 2009. nov. 2., 19:00 | Megtekintve: 11409

Magyar sztárok felvonultatásával, látványos divat show keretében mutatkozott be az F&F 2010-es kollekciója.

Az F&F 2010 tavasz-nyári kollekciójának bemutatóját a Vasúttörténeti Parkban tartották október 29.-én este. Kíváncsi volt a kollekciókra számos ismert hazai személyiség, köztük Szerednyei Béla, Gallusz Niki, Szabó Patrícia, Polyák Lilla, Zimány Linda, Czifra Noémi és Széles Izabella is.

Olvass tovább »


4 trendirányzat és Kapócs Zsóka hajátváltozása

Frissítve: 2009. szept. 6., 14:34 | Megtekintve: 6106

A Schwarzkop Essential Looks bemutatóján megismertük a négy aktuális trendirányzatot, Kapócs Zsóka pedig romantikus fürtöket kapott a szemünk láttára.

Szeptember 3-án mutatta be az idén 111 éves Schwarzkopf az Essential Looks 2009 őszi-téli kiadását, amiből a szezon négy új, meghatározó trendirányzatát ismerhetjük meg. Élőben, modelleken bemutatva láthattuk a frizura irányzatok megvalósítását, a sztárvendég, Kapócs Zsóka pedig Karika Zsolt mesterfodrász kezei alatt kapott a szemünk láttára csodálatos göndör fürtöket.

Olvass tovább »


Paris Hilton bemutatóján jártunk a COIN-ban

Frissítve: 2009. szept. 4., 16:58 | Megtekintve: 6313

Budapestre jött Paris Hilton, új kollekcióját mutatta be a COIN áruház megnyitóján - mi ott voltunk és részletesen beszámolunk róla.

„Az est házigazdája Paris Hilton lesz” – ez állt a COIN megnyitójának meghívóján, és mi kíváncsian vártuk az eseményt, hisz nem mindennapos dolog, hogy az örökösnő hazánkba látogat. Mikor a megnyitó előtti este Paris azt írta a twitteren: „Megérkeztem Budapestre, alig várom már a kollekcióm bemutatóját!” minden kétségünk eloszlott.

Olvass tovább »