Divat + 2011 tavasz-nyár blog

Fosztogató Napok - Akció a Springfieldnél

Frissítve: 2011. márc. 23., 06:00 | Megtekintve: 3788

A Springfield meghirdette a Fosztogató Napokat, a lehető legjobb árakkal és egy izgalmas játékkal, hogy feltölthesd a tavaszi ruhatáradat. A Fosztogató Napok március 24-27-ig tartanak, ezért tessék résen lenni!

A négy nap alatt 20% kedvezménnyel vásárolhatsz a teljes tavaszi-nyári kollekcióból. Ezen kívül egy különleges és izgalmas játékban is részt vehetsz, ha az akció ideje alatt vásároltál.
Ha regisztrálsz a honlapon, és te leszel a szerencsés nyertes, barátaid segítségével annyi Springfield cuccot zsákmányolhatsz, amennyit csak elbírsz. A győztesnek ugyanis 5 perce lesz, hogy két barátja segítségével minél több ruhadarabot magára aggasson. Majd az idő lejártával az összes ruhát ingyen magával viheti.
Hihetetlenül jól hangzik?

Olvass tovább »



Madonna ihlette cipellő

Frissítve: 2011. márc. 22., 06:00 | Megtekintve: 2995

A tervezők és nagy divatházak közül számos példát tudunk mondani akiket megihletett a stílusikon - énekesnő, Madonna. Ilyen bizarr "szerelemgyereket" azonban még nem láttunk! Ti felvennétek?

Igen, a képen látható valami, egy cipő, amit Madonna korai korszaka ihletett, pontosabban a “Blond Ambition” turnéja, ahol az emlékezetes Gaultier “csúcsos felsőt” viselte – mondja az izraeli tervező, Kobi Levi. Azt mi is nehezen tudjuk elképzelni, hogy milyen módon kell belebújni a cipellőbe és abban sem vagyunk biztosak, hogy kimerészkednénk benne az utcára.

Madonna “Blond Ambition” turné – cipőre vetítve

Olvass tovább »


Két outlet egy helyen: megújult a Pearl!

Frissítve: 2011. márc. 21., 06:00 | Megtekintve: 4574

A Pearl és az Ittierre egyesülése alkalmából óriási kedvezmények várnak rátok a megújult budai üzletben. A nemrégiben újjászületett outlet hihetetlen árukészlettel, kihagyhatatlan árakkal vár mindenkit! Ne szalasszátok el, nézzetek be minél előbb!

A Pearl üzlete a régi helyén az Alagút utca és az Attila út sarkán változatlanul várja a vásárlókat, valami azonban megváltozott. Az elmúlt hónapokban az Ittierre konkurens outlet bekebelezte a kis budai versenytársát, így ebből az egyesülésből született egy szebb, jobb, bővebb árukészlettel rendelkező új Pearl. Nyitási kedvezményként az elmúlt szezon extravagáns és egyedi modelljei 50-70%-os kedvezménnyel vásárolhatóak meg!

Olvass tovább »



A klumpa visszatért, te felvennéd?

Frissítve: 2011. márc. 20., 06:00 | Megtekintve: 3644

Szerencsére az elmúlt években nem sokszor találkozhattunk vele sem az utcákon, sem a boltokban, most viszont elkezdett visszaszivárogni a polcokra a régi mumus, a klumpa. Nektek tetszik?

Már kezdtünk örülni, hogy az otromba női cipő végleg kiment a divatból. A minap azonban a Topshop oldalán rábukkantunk erre a klumpára hajazó lábbelire! Sajnos lassan bele kell törődnünk, hogy visszatért, ortopéd, trampli és mi nagyon nem szeretjük!

Olvass tovább »


Manolo Blahnik 2011 tavasz-nyár

Frissítve: 2011. márc. 19., 06:00 | Megtekintve: 5114

Valószínűleg a Szex és New York bájos cipőmániás főszereplője, Carrie is elolvadna, ha meglátná a lábbeliguru legújabb kollekcióját. A tavaszi-nyári kollekció édes, egyedi, de mindenekelőtt abszolút nőies. Nézzétek, élvezzétek!

Manolo sikere a ’90-es években a népszerű sorozattal kezdődött igazán, de azóta is töretlen. A jól ismert tervező tökéletesen hozza a mainstream vonalat egy teljesen új, saját egyedi stílusba öltöztetve, ettől lesznek a Manolo cipők oly különlegesek és utánozhatatlanok.

Formabontó színek és fazonok

Ebbe a kollekcióba mindenki belehabarodik

Olvass tovább »


Breaking: Japán divathét lemondva

Frissítve: 2011. márc. 18., 06:00 | Megtekintve: 2131

A kis szigetországon a világ szeme az elmúlt napokban, a katasztrófa, a nukleáris fenyegetettség és az áldozatok számának napi növekedése, arra sarkallta a szervezőket, hogy lemondják a közelgő divathetet.

Sok más esemény mellett a jövő héten induló japán divathét is törlődött a naptárból. A szervezők úgy találták a legjobbnak, hogy nem rendezik meg a divatvilág egyik fontos eseményét. Közleményükben elmondták, hogy a kialakult környezeti helyzet miatt sokan mondták le a részvételt és az energiaellátás akadozása is megnehezítheti a zökkenőmentes lebonyolítást.

A Zara weboldalán…

Olvass tovább »


Rihanna az áprilisi Vogue címlapján

Frissítve: 2011. márc. 17., 06:00 | Megtekintve: 2503

Végre Rihanna is bekerült azon hírességek táborába, akik a világ legelismertebb divatmagazinjának címlapján pózolhatnak. Az áprilisban megjelenő anyag nemcsak egy gyönyörű fotósorozatot tartalmaz, hanem egy őszinte, érdekes interjút is.

A 2009-es botrány után végre a barbadosi énekesnő és a Vogue együttműködése létrejöhetett. Két évvel ezelőtt a világsajtót bejárták a róla készült meztelen képek, így a magazin lemondta a további közös munkát. Sokat váratott magára a címlap, de megérte, hiszen egy teljesen új oldaláról ismerhetjük meg Rihannát a vele készült interjú során. Mesél apjával való fájdalmas és viharos kapcsolatáról és testéhez való viszonyáról.

A címlap

Olvass tovább »


Accessorize tavaszi-nyári lookbook

Frissítve: 2011. márc. 16., 06:00 | Megtekintve: 4639

Végre megérkezett a tavasz és ezzel együtt az egyik nagy kedvencünk, az Accessorize "napos" lookbookja, nézzetek bele a képekbe és a vidám kiegészítők egyből feledtetik a tél hosszú, szürke hónapjait.

Mi, a szerkesztőségben kimondottan imádjuk az angol kiegészítő – táska és mütyürgyártó céget. Minden külföldi utunk során, ha belebotlunk egy üzletbe üres kézzel nem távozunk, az biztos. Itthon sajnos még nem kaphatóak a termékek, de reméljük ez sem várat sokat magára, addig is online mindent meg lehet rendelni.
Az idei darabokból a felhőtlen nyári hangulat és a boldogság érződik ki, mintha a tervezők megérezték volna, hogy az extra hosszú tél után mindenki erre vágyik. A kollekció olyan, mint egy retro nyári álom.

Teljes nyári hangulat

Olvass tovább »


Lábápolási tippek 2011 nyarára

Frissítve: 2011. márc. 15., 06:00 | Megtekintve: 2912

Már alig várjuk a szerkesztőségben, hogy megérkezzen a papucsok, szandálok és flip-flopok időszaka. A lábfejek és körmök jól ápoltsága ilyenkor alapkövetelmény és a lakkozást se felejtsük el! Nézzük a nyári trendeket!

Télen sajnos a legtöbben elhanyagoljuk a lábunk és körmeink ápolását, mondván úgysem látja senki. A jó idő beáltával azonban előkerülnek a nyitott cipők, szandálok, amik hamar “rávilágítanak” a kissé elfeledett részekre. Semmi pánik, irány a pedikűrös, vagy ha elég ügyesek vagyunk akkor mi magunk is nekieshetünk a virgácsoknak otthon.
Mindenekelőtt azt tudnunk kell, hogy a színek szempontjából minden megengedett idén.

Jobb ha profira bízzuk a szezon első pedikűrjét

Olvass tovább »


Keira Knightley a Chanel Coco Mademoiselle 2011-es kampányában

Frissítve: 2011. márc. 14., 06:00 | Megtekintve: 3179

A gyönyörű színésznő nemcsak a mozinézőket varázsolja el, hanem a Chanel vezetőségét is, akik úgy döntöttek, hogy idén is őt választják a Coco Mademoiselle illat arcának.

A világhírű fiatal tehetség nem először szerepel a Chanel kampányaiban, lassacskán már veteránnak számít a francia cégnél. Finom, elegáns megjelenése, híresen jó ízlése és nőiessége időről időre reflektorfénybe helyezi a színésznőt, akinél alkalmasabbat nem is lehetne elképzelni, hogy a híres francia céget képviselje.

Olvass tovább »